Valgomas ežiukas
Sočios salotos rudens stalui.
Reikia:
2 vnt. virtų bulvių
1 svogūno galvos
2 vnt. virtų kiaušinių
ryšulėlio žalumynų (krapų, petražolių ir kt. pagal skonį)
1 stiklainio marinuotų pievagrybių
1 indelio juodų alyvuogių be kauliukų
1 indelio žalių alyvuogių be kauliukų
3 vnt. marinuotų agurkėlių
majonezo
Kaip gaminti?
Marinuotus agurkus ir žalumynus supjaustome labai smulkiai. Žalias alyvuoges- riekelėmis, o juodąsias - į keturias dalis.
Šampinjonus su svogūnu irgi pjaustome labai smulkiai. O bulves, kiaušinio trynį sutarkuojame, baltymą- irgi.
Pirmas "ežiuko" sluoksnis: svogūnas, bulvės ir žalumynai.
Viską užpilame majonezu.
Antras sluoksnis: agurkai ir trynys.
Vėl viską užpilame majonezu.
Trečias sluoksnis - pievagrybiai.
Vėl majonezas!
Ketvirtas sluoksnis - baltymai ir žaliosios alyvuogės.
Vėl viską užpilame majonezu.
Iš juodųjų alyvuogių padarome ežiuko spygliukus, nosytę ir akytes.
Idėja - Maminklub.Lv
Skanaus!
OI,KAIP SKANIAI IR GRAZIAI ATRODO,NIAM,NIAM😀
oi reiks isbandyt ant sunaus gimtadienio super aciu 👍 🌷
nu r sugalvok tu man taip 👍
vaizdelis tai super
Skanu ir labai įdomiai pateikta 😀 👍 🌷
idomus.grazus bet vegetarams turbut.man mesos truksta 😀 😛 zuves ar vistienos😀 👍