Vardo lipdukai - ačiū

Vardo lipdukai - ačiū

28. Sep 2016, 23:57 Sonrisita Sonrisita

Neseniai sulaukėme puikios staigmenos iš Mamyčių klubo ir Lipdukai.eu. Vardo lipdukai  -  man maloni naujiena, kuri labai pravers mano mažajai darželinukei, kol ji dar neįpratusi saugoti savo daiktelių.
Susikurti kokių norisi lipdukų buvo paprasčiau nei paprasta. Kadangi mano mergaitė vos kalbėt išmokusi žvaigždelę vadino "twinkle twinkle" (mėgstamiausia lopšinė "Twinkle, twinkle, little star"), labai džiaugiasi aplinkoje radusi žvaigždės simbolį, tai net klaust nereikėjo, kas patiktų.
Klijuosiu ant rūbelių, kuriems didesnė tikimybė susimaišyti su grupiokų ar tiesiog pasimesti, t.y. ant pirštinių, marškinėlių sportui (visų vaikučių vienodi), guminių batukų, aplanko darbeliams.


Ačiū už lipdukus. Jie puikūs!

bierasa bierasa 18. Oct 2016, 17:28

Ačiū už gražų įvertrinimą, džiaugiuosi, kad patiko. 😀 Atsipršau jei užruko gamyba, bet rugsėjis toks jau mėnuo. 😀 Lipdukai.eu, Rasa

Sonrisita Sonrisita 29. Sep 2016, 22:07 V

Tikrai 😀 Mokykloj (ypač priešmokyklinėj) gal net labiau, nes darželyje tai geros auklėtojos dar sugeba atrinkti kas kieno (jei daiktai skirtingi nuo kitų vaikų daiktų), o va mokykloj jau pats vaikas turi sužiūrėt viską.

V&A mamytė V&A mamytė 29. Sep 2016, 12:10

Tikrai labai naudingi jie ne tik darželyje, bet ir pradinėse klasėse 😉