Vasaros reportažas: vaiko mašinomanija.

Vasaros reportažas: vaiko mašinomanija.

10. Jul 2017, 22:40 Ever Ever

Vasarą norisi kuo daugiau laiko praleisti gamtoje. Gyvename nuostabioje vietoje šalia miško, tačiau gamta taip ir nespėjame pasidžiaugti. Gal atsiras ir daugiau mamyčių, kurios augina mažuosius automobilių fanus ir pasidalins savo istorijomis.

Vos spėjame išeiti į lauką, sūnus jau puikiai žino takelį link gatvės, čiumpa mane už rankos ir keliaujame stebėti pravažiuojančių mašinų.

Kartais net gėda prieš kaimynus, kad jau gerą pusvalandį vaikštome aplink jų mašinas kieme ir žiūrinėjame jų markes. O didžiausia pramoga, jeigu einame prie autobusų žiedo, stebėti parvažiuojančių autobusų ir troleibusų.

Taigi, jam du metai ir keturi mėnesiai, kalbėti nemoka, tačiau puikiai pažįsta visų automobilių markes J 

Nuostabi vasaros knyga mums tapo „Rieda ratai rateliukai“, kur daugybė automobilių ir 40 juos atitinkančių kartoninių kortelių. Su šia knyga žaidžiam memo žaidimus, kai ieškome tokių pačių automobilių, kartais parodau kortelę ir prašau surasti tokį patį automobilį knygoje.

Kadangi mašinas galima stebėti visus metus, dabar reikia pasinaudoti vasaros malonumais, tad važiuosime prie jūros. Tam pasiruošėme  užduotėles.  Ant A4 formato lapo atspausdinau automobilius su trejomis automobilių markėmis, įlaminavau, sūnui reikės atpažinti kuri automobilio markė ir sujungti ją su automobiliu. Tai maždaug atrodo taip:

20170710223713-81111.jpg

Taigi gero oro, geros saulės ir geros vasarėlės visiems. 

Gintarep Gintarep 12. Jul 2017, 07:38

👍

floryte floryte 11. Jul 2017, 00:10

😃🤣😃 tikras automanas...