Vasaros skoniai: Mišrainių įvairovė

Vasaros skoniai: Mišrainių įvairovė

09. Aug 2016, 19:18 Gintarep Gintarep

20160809184429-54452.jpg

Mums reikėjo to, ko radome darže: raudonojo svogūniuko, apie 20 vnt. sparaginių pupelių su ankštimis, baziliko lapelių, žirnių apie 20 vnt. su ankštimis, kuriuos vėliau išlukštenome, jaunučio aguročio. Viską supjaustome mažai gabaliukais, apibarstome druska ir kepame svieste tol, kol  tampa minkštos sparaginės pupelės.

20160809185138-97169.jpg

Paimame lavašui skirtus blynus ir įvyniojame į jį daržovytes.

20160809185246-53860.jpg

Mums iš šios mišrainės gavosi   du blynai. Valgėme šiltus.

20160809185401-33288.jpg

Dar vaikui labai patiko:virtas burokas, virta morka, virtos sparaginės pupelės, virti žirniai. Viskas  supjaustomi ir sumaišomi su  majonezu, su  prieskoniais bei  įvyniojama į blyną. Valgomi šalti. Tinka pasiimti į išvykas, nes nereikia  lėkščių.