Mums reikėjo to, ko radome darže: raudonojo svogūniuko, apie 20 vnt. sparaginių pupelių su ankštimis, baziliko lapelių, žirnių apie 20 vnt. su ankštimis, kuriuos vėliau išlukštenome, jaunučio aguročio. Viską supjaustome mažai gabaliukais, apibarstome druska ir kepame svieste tol, kol tampa minkštos sparaginės pupelės.
Paimame lavašui skirtus blynus ir įvyniojame į jį daržovytes.
Mums iš šios mišrainės gavosi du blynai. Valgėme šiltus.
Dar vaikui labai patiko:virtas burokas, virta morka, virtos sparaginės pupelės, virti žirniai. Viskas supjaustomi ir sumaišomi su majonezu, su prieskoniais bei įvyniojama į blyną. Valgomi šalti. Tinka pasiimti į išvykas, nes nereikia lėkščių.