Vasaros skoniai: sumuštiniai su grybais

Vasaros skoniai: sumuštiniai su grybais

24. Aug 2016, 18:33 Gintarep Gintarep

Mums reikėjo:

0,5 batono,

stiklinės smulkintų virtų grybų,

8 riekelių lydyto sūrio (kuris lydosi),

baziliko lapelių,

šofrano ir kitokių priekonių.

Išvirtus grybus susmulkinau su smulkintuvu,

20160824182710-50364.jpg

įdėjau prieškonių: druskos pipirų.

Ant batono riekelių tepiau grybų košelę, kurią apibarsčiau šofranu,

20160824182736-97533.jpg

ant viršaus uždėjau sūrio  riekeles.

20160824182805-28688.jpg

Kepiau įkaitintoje 165 laipsnių karščio orkaitėje 10 min.

Iškepus uždėjau baziliko lapelius.

20160824182850-54347.jpg

 Valgėme karštus nors tinka ir šalti. Ypač puiku pasiimti į išvykas.