Vasaros skoniai: žuvytė su obuolių-slyvų salotomis

Vasaros skoniai: žuvytė su obuolių-slyvų salotomis

29. Aug 2016, 19:04 Gintarep Gintarep

 

 Paėmiau žuvytės filė.

 

Apipurškiau  aliejumi ir vynuogių actu.

 

20160829185253-76251.jpg

Apibarsčiau sutrinto  česnako galvelės mase, dar apibarsčiau trintais pipirais ir druska.  Įdėjau į maišelį ir palikau marinuotis nakčiai šaldytuve.

Paėmusi iš šaldytytuvo kepiau grilinėje apie septynias minutes kiekvieną šonelį.

Valgėme su salotomis: 1 obuolys, 1 morka, 5 slyvos,  2 riekelės cukinijos sutarkuotos su burokine tarka ir ši masė sumaišyta su keliais šaukstais grietinės, prieš tai įbėrus žiupsnelį druskos su pipirais. Labai tiko dar virti aliejuje bulvyčių apskritimai.

20160829185221-59306.jpg