Veri Beri guminukai

Veri Beri guminukai

12. Sep 2016, 09:14 Mergaiciukas Mergaiciukas

Apie Veri Beri pirmąkart išgirdau per radiją, kai abu verslo įkūrėjai, sesė ir brolis kalbėjo apie savo inovatyvų verslą Lietuvoje. Jau tada nusprendžiau, kad sau ir savo alergiškam sūnui nupirksiu šių guminukų paragauti, tada dar tik metų sulaukusiam buvo baisu duoti saldumyną, bet jo neišbėrė, o tai jau labai gerai. Reiškia, jokių alergenų nėra, kurie erzintų vaiką, skanu buvo ir man ir jam, man dar net labiau! O tada bandėm braškių, vyšnių ir obuolių su cinamonu skonius.  

Ir šį kartą pasisekė Mamyčių klube būti skanėstų ragautojais. 

Pirmiausia, maloniai stebina, kad lietuvių produktas nenusileidžia nei vokiečių, nei skandinavų gamintojams išvaizda pakuotės ir skoniu. Net nepagalvotum, kad tautiečių darbas, maloniai stebina.

Kai atidarai pakuotę, pakvimpa namai, tiesa, man visos pakuotės kvepia obuoliais pirmiausia, o po to jau priklauso nuo priedų, vyšnios, cinamonas, mėtos, vyšnios, serbentai. Forma visų tokia pati, stačiakampiukai guminukai, minkšti, tinka mažiems vaikams. Tik aš savo vaikui dar sulaužau tas juosteles į kelias dalis, kad neužspringtų.

Skonis visų labai panašus, vyrauja obuolių skonis ir plius vaisiai ar prieskoniai. Mano sūnui skaniausi buvo braškiniai, nes, manau, saldžiausi, o su cinamonu ir mėta tik paragavo ir sako, ačiū. Manau, jie skirti suaugusiems, gurmanams:) vaikams per aštrūs.

O man patys skaniausi yra rūgštesni, vyšniniai ir juodų serbentų, dar obuolių su cinamonu, bet jų daug ir nesuvalgysi.

O vyras iš karto visų paragavo ir savo, visi vienodi, visų skonis tas pats, taip sakant, vyras konkretus.20160912091416-99113.jpg