Veri Beri - idealūs mažiems ir dideliems smaližiams. Pagarba jų gamintojams.

Veri Beri - idealūs mažiems ir dideliems smaližiams. Pagarba jų gamintojams.

11. Sep 2016, 15:50 floryte floryte

   Na, ką gi, pirmąkart gyvenime į mūsų šeimą pakliuvo Veri Beri saldžiosios juostelės. Testavome jas ne tik mūsų šeima, bet ir mūsų svečiai, kaip tik tuo metu užsukę pas mus.

    Įpakavimas gražus, patogus, nes maišeliai užsidaro juostelių pagalba. Atidarius maišelį, maloniai pakvimpa, sakyčiau gan stipriai. Visas išragavus, mes ir mūsų svečiai aukščiausią balą skyrėme juodųjų serbentų juostelėms. Gana malonus man pasirodė ir pipirmėtės skonis, tačiau jis ne visiems patiko. Cinamono juostelės man pasirodė per stipru. Tam pritarė ir mūsų svečiai. Vienbalsiai nutarėme, kad vyšninėms juostelėms pritrūko vyšnių skonio. O braškinės ir avietinės maždaug panašios. Mano trejų metų dukrytė prioritetą skyrė braškinėms juostelėms, o paragavusi cinamoninių ir pipirmėtės skonio, jas padėjo į šalį. Mano vyro įvertinimas apie Veri Beri buvo toks: šokoladas skaniau...

    Paskaičius Veri Beri juostelių sudėtį, maloniai nustebau. Viskas - natūralu, net stindiklis - vaisių pektinas.

   Manau, kad nuo šiol ir aš jau pirksiu vaikui saldainius. Ieškosiu Veri Beri. Man jie šiek tiek primena želė saldainius, o gal - padžiovintą obuolių sūrį. Pagirtina, kad sukurta juostelių ir aštresnio skonio mėgėjams (manau, aš esu viena iš jų) - su pipirmėte, juodaisiais serbentais... Džiaugiuosi labai, kad Lietuvoje atsirado žmonių, gaminančių natūralius produktus. Pagarba Jiems ir Veri Beri juostelėms.

20160911154429-38850.jpg