Veri Beri ir močiutei jokio galvos skausmo dėl anūkų lepinimo :D

Veri Beri ir močiutei jokio galvos skausmo dėl anūkų lepinimo :D

11. Sep 2016, 13:22 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos :)


Pirmiausia dėkojame MK už galimybę testuoti nuostabias Veri Beri juosteles.

O antra - kaip gi testavome :D

Vos tik kurjeris mums atvežė siuntinuką, iškart išsipakavome ir paragavome. Ragavo 1m.7mėn. sūnelis ir mes su vyru. Bet vakarop nuvažiavome į svečius ir pavaišinom močiutę su bočeliu bei mano sesės šeimą :)

20160911132039-85120.jpg

Iškart akį patraukė pakuotė - išties graži, stilinga, o svarbiausia patogiai "užsisega" jau atidarius :)

20160911132109-92324.jpg

O atidarius....o atidarius pasklido nuostabus kvapas. Pagalvojau, na negi kvapikliai? Bet paskaičius sudėtį radau tik natūralius produktus, tad jokių kvapiklių, dažiklių ir panašių dalykų čia nerasite. Valio!

Visiems ragautojams kažkuo patiko visi skoniai, bet pastebėjau, kad sūnui pats pačiausias buvo JUODŲJŲ SERBENTŲ skonis, o kiek vyresnei pusseserei tiko visų uogų skoniai. Visi vyrai pirmą vietą atidavė CINAMONUI, močiutė niekaip negalėjo apsispręsti, nes viskas pasirodė itin skanu. Na, o man pats pačiausias buvo VYŠNIŲ skonis :)

Ne visi, bet dalis pasisakė, jog BRAŠKIŲ ir AVIEČIŲ skonio juostelės kiek sausokos. Bet štai sesei jie patys geriausi :D

Taigi, labai džiaugiamės paragavę šių skanėstų. Vyras pareiškė, kad dabar vaikas valgys tik tokius saldainius, o jis galės nebesislapstyi kimšdamas šokoladą, nes valgys tuos pačius sveikus saldainius.

Močiutė labai apsidžiaugė, nes dabar žinos kaip gali sveikai ir skaniai palepinti savo anūkus. Juk Veri Beri puikiai pakeičia bet kurį ledinuką :D

Labai ačiū MK ir Veri Beri :) Nuo šiol mūsų namuose karaliaus šie saldainukai :)

Dovileab Dovileab 12. Sep 2016, 09:09

Šauniai 😀! Visa šeima tapo komisijos nariais 😃