Versli mama Ramunė dovanoja pagalves sunkiau gyvenančioms mamoms

Versli mama Ramunė dovanoja pagalves sunkiau gyvenančioms mamoms

28. Jul 2015, 11:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Ne kiekviena mūsų turi galimybę gimus vaikeliui jį rengti naujais drabužiais, migdyti naujose lovose ar apiberti dovanėlėmis. Savo verslą pradėjusi Ramunė Šerpenskienė nusprendė ne tik džiuginti savo kuriama patalyne, bet ir dovanoti po dailią pagalvę sunkiai besiverčiančioms moterims, kurios susilaukia vaikučio. Jūsų dėmesiui - "Angelo sapnas" www.facebook.com/pages/Angelo-sapnas.

20150727102210-48774.jpg

- Ką šiuo metu galima įsigyti dovanų parduotuvėje "Angelo sapnas"?

- "Angelo sapno" dovanų parduotuvėje šiuo metu galima įsigyti dekoruotos nėriniais ir angeliukais satino patalynės vaikučiams ir suaugusiems, šventinės patalynės krikštynoms, vestuvėms, pimajai komunijai. Noriu, kad žmonės išmoktų džiaugtis kiekviena diena, o nakties sapnai būtų gražūs. Todėl visiems siūlau mylėti save ir saugoti savo miegą gražioje patalynėje. Dažnai girdžiu sakant, kad baltą patalynę laiko tik ypatingoms progoms. Aišku, labai džiaugiuosi išgirdusi, kad  žmonės kuria šventes ir net patalynę turi šventinę, bet miegoti gražioje aplinkoje galima ir kasdien.

Labai graži patalynė vaikučiams dekoruota spalvotu dekoratyviniu kanteliu, angeliuku ir kutu. Kutą pririšau todėl, kad mano mažoji ištisai suka man plaukus. Galvojau, gal padės kutas sumažinti šią mūsų bėdą, bet pastebėjau, kad kutas tapo, kaip ir patalynės aksesuaras, kuris labai patinka daugeliui.

Labai mėgstu gintarą, jis neatsiejamas tapo krikštynų, vestuvių simboliu, todėl patalynę dokoruoju gintariukais. Tai ne tik puošmena, nes gintaras nuramina ir atpalaiduoja miegui.

Perliukai puošia vestuvinę patalynę. Patalynę pagal specialius užsakymus galime išsiuvinėti, nes tai rankų darbas.

Rankšluosčiai dekoruoti nėriniais ir angeliukais. Jeigu klientas nori, priderinam nėrinius prie patalynės. Rankšluosčiai taip pat siuvinėjami pagal užsakymus krikštynoms, vestuvėms, šventėms ar papuošti sodyboms. Labai gražios mūsų kuriamos kūdikėlių pagalvėlės į vežimukus ar vystymo lentas. Taip pat siuvame krikštynų atributikai sudėti maišiukus, rankšluostukus, staltiesėles.

20150727144040-57316.jpg

- Ar viską siuvate ir kuriate pati? Ar turite pagalbininkų?

- "Angelo sapnas" turi didelę komandą. Šalia manęs daug darbščių moterų. Labai norėjosi jas kartu apjungti ir padaryti stebuklą. Aš pati kuriu, planuoju, ieškau kontaktų ir visa kita.

- Pradėjote nuo patalynių - kaip kilo mintis?

- Turiu ilgametę patirtį šioje srityje - daug matau, daug žinau, bet viskas nusibodo. Kai ieškai dovanų, nesinori tiesiog nueiti į parduotuvę ir nusipirkti - neįdomu. Norisi kažko šilto ir ypatingo. Todėl visas dovanas pati perku pas žmones, kurie kuria patys ir, patikėkite, jos išskirtinės! Tokios, kurios yra ypatingos ir kurias dovanoti yra tikras džiaugsmas.

- Kuo ypatingos jūsų patalynės? 

- Ypatingos, nes sukurtos su meile.

20150727102227-14061.jpg

- Jūs ne tik pardavinėjate, bet ir vykdote labai gražią socialinę misiją - papasakokite apie ją!

- Ši socialinė misija iš gyvenimo. Tai buvo pagalbos šauksmas, kuriam nelikau abejinga. Todėl nusprendžiau nevykdyti dienos ar savaitės akcijų, o dovanoti tiems, kuriems mūsų labiausiai reikia - vaikams. Vaikai labiausiai skursta Lietuvoje, mamos dažnai lieka su kūdikiu ant rankų vienos. Aš žinau, kaip norisi nupirkti vaikui viską naują. Atrodo saulę iš dangaus nuleistum, kad tik šildytų, mėnulį, kad pasakas sektų, o angelą, kad saugotų sapną. Kaip tik 3 "Angelo sapno" pagalvėlės atiduotos mūsų parapijos kunigui. Jis labiausiai žino kam reikia, nes vykdo tikrai gražias akcijas, padeda vaikams, mamoms, žmonėms. 

- Kokiomis progomis dažniau renkasi jūsų dovanas - jaunavedžiams ar krikštynoms?

- Mes pradėjome nuo savo švenčių, nes pastaraisiais metais buvo labai daug krikštynų, vestuvių. Šios abi šventės labai ypatingos ir žmonės atsakingai ruošiasi, todėl ir sakyti kas populiariau - sunku. 

- Kaip sugalvojote pavadinimą? 

- "Angelo sapnas" gimė per Gavėnią iš fotosesijos, kurią turėjome. Patalai - sapnai. Kai miegantys vaikučiai šypsosi, sako kalbina angelai. Vaikai - mūsų angelai. Va tokios mintys kirbėjo galvoje, todėl taip ir pavadinau.

Logotipą sukūrė dailininkas, labai džiaugiuosi, kad mintis kilo iš karto, nereikėjo ilgai laukti. Geltona spalva - visada šilta, suteikia džiaugsmo, gerą nuotaiką.

20150727145441-12112.jpg

- Ar ruošiatės įkurti el.parduotuvę ar užtenka ir facebook paskyros? Ar galvojate apie "gyvą" parduotuvę - kur ją norėtumėte atidaryti?

- Visada norėjau turėti kažką savo. Labai džiaugiuosi ką dabar turiu. Mažais žingsneliais lipsime arčiau saulės. Tik sveikatos meldžiu savo darbštuolėms. Viską sudėlios gyvenimas.

- Ar prekiaujate užsienyje? 

- Iki užsienio rinkos mums dar daug augti. Svajones tokias tikrai turime.

- Papasakokite apie savo dukrytes - kiek joms metų, kaip jos prisideda prie mamos darbelių?

- Mano dukrytės Ema 12 m., o Robertai 3 m. Mano šaunios pagalbininkės. Tik jos suteikia man idėjų ir yra fotosesijų modeliukai.

20150727145546-14526.jpg

- Kokį darbą dirbote prieš tai? Ar tai padeda dabar kuriant verslą? Ar planuojate grįžti?

- Kaip ir minėjau, turiu ilgametę patirtį patalynės srityje. Labai daug žinių gavau dirbdama, todėl nesunku dabar, kuriant savo verslą. Kol kas neatsisakiau savo turimo darbo. "Angelo sapnas" gimė balandį, pirmieji gaminiai facebook'e pasirodė gegužę, todėl šis verslas tik kūdikis, bet mes užauginsim, nes tiek daug meilės ir pastangų sudedame mes visos.

- Kaip derinate darbus su vaikų priežiūra? Ar sudėtinga? Kur sulaukiate pagalbos? Kada dažniausiai dirbate? Ir iš kur? 

- "Angelo sapnas" gimė tam, kad mama būtų namuose. Gyvenimo greitis jau pasidarė nežmoniškas, nepakeliamas. Vaikai ir šeima yra vertybė. Tik dėl jos noriu stengtis. Noriu turėti aplink save gražų pasaulį, šiltus žmones. To siekiu pati.

- Ką dar naujo žada pasiūlyti "Angelo sapnas"? 

- Turimelabai daug svajonių, idėjų. Tik ne viskas taip greitai čia vyksta. Naujienų tikrai bus. Mintys ir idėjos aplanko tikrai netikėtai. 

Ačiū už pokalbį!

"Angelo sapno" darbelius galite rasti ir prisidėti prie socialinės akcijos www.facebook.com/pages/Angelo-sapnas

20150727145720-76072.jpg