VIDEO: Šeimadienis su drabužių dizainere Diana

20. Sep 2014, 09:57 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Rubrikoje "Šeimadienis" svečiuojasi žinoma drabužių dizainerė, "Modi du" įkūrėja Diana Vapsvienė su šeima. 

Šios dizainerės turbūt jauniems tėveliams pristatyti nereikia, ypač tiems, kurie savo mažuosius stileivas mėgsta puošti pagal naujausias mados tendencijas.

Ši šeimyna gatvėje išsiskiria ne tik Dianos sukurtais rūbais, bet ir savo paspirtukais. Tai bendras šeimos pomėgis, kurį padiktavo ne kas kitas, o vienturtė dukrytė Gustė. 

Diana pasakoja, jog tokių pačių šeimynų ant paspirtukų sutikti Lietuvoje dar neteko: Teko tik skaityti, jog tai naujai pamėgtas užsienio žvaigždžių užsiėmimas. Ir visai nenuostabu. Su jais jaučiamės kaip ant sparnų.

Ką dar įdomaus šeimyna veikia laisvalaikiu? Kaip mamai versle padeda dukrytė Gustė? 

Apie visa tai - video siužete.

20. Sep 2014, 13:07

Oi kaip smagu su tokiais paspirtukais 😀 Išties atostogoms būtų šaunu. Nors mano damos įpratę labai daug vaikščioti ir per dieną visą Palangą išmaišydavome (žinoma, mažoji dvimetukė kartais sėsdavo į vežimuką, kartais užleisdavo sesutę keturių metukų, bet nuo ryto iki vakaro aktyviai keliaudavome lauke), tačiau su tokiais būtų tikrai smagu ir patogu 😀

ODISEJAaa ODISEJAaa 20. Sep 2014, 12:38

Man tai tas žodis "žinai" užstrigo 🤣

motinysteveza motinysteveza 20. Sep 2014, 12:24

nerealiai užsimaniau tų didelių paspirtukų.👍 tik keistai žiūrėjosi, kad mergaitė su trim ratais (koks jau ten pusiausvyros ugdymas tokiame amžiuje)) ir kad "ketverių metų vaikais daug nepavaikščios". tikras šiuolaikinis vaikas šiuolaikinių tėvų... 😀