ŽIEDĖ švelnusis kremas maitinančioms

ŽIEDĖ švelnusis kremas maitinančioms

18. Jul 2017, 10:23 Mergaiciukas Mergaiciukas

Mmmm, labiausiai naudojama priemonė nuo pat mokyklos laikų yra hidrolatas, vieną kartą, rožių, kitą kartą levandų, ir t.t. bandau vis naują, gal dar geresnių būna..? Žiedė kosmetika jų turi tris, kol kas, tikiuosi, bus daugiau. Ir visi jie nuostabūs, švelnūs, natūralūs, tikrai veikia, ryte, vakare, prieš tepant kremą, atsigaivinti ir viskam tinkantis dalykas :) nuostabus daiktas.

20170718101128-59346.jpgŠį kartą aš apie kremą nėščiosioms ir žindyvėms. Bandžiau porą savaičių, labai švelnus kremas, be jokių grublėtų dalių, vientisas, lengvas, vos vos šiltai kvepia santalų aliejumi. 

Pakuotė, kaip ir visos Žiedės pakuotės, juodas stiklas, kuris saugo kremą nuo aplinkos poveikio, saulės, indas toks vaistininkiškas, rimtas:)

Sudėtis labai gera, įeina į ją santalų aliejus,nakvišų, sviestmedžių natūralūs aliejai. Labai malonus ir lengvas kremas, kvapas lengvas, neerzina odos, minkština ją. Oda tampa elastinga ir švelni. Tepiau tik pačią krūtinės odą, kad vaikas neparagautų netyčia kremo, nes niekur neradau informacijos, ar nuplauti prieš maitinant ar ne.

Ačiū Mamyčių Klubui, kad ir būnant namie gali mamytė ir aš išbandyti naujas priemones:)

20170718102242-42716.jpg