Netradicinis desertas, kuris papuoš kiekvienų švenčių stalą.
Šiam desertui reikia pirmiausia išvirti kompotą - šiuo atveju virta iš braškių ir juodųjų serbentų.
{smallpic:1}
Pasaldinus kompotą, į jį supilami 4 šaukštai krakmolo, viskas išmaišoma, kol pasidaro tiršta kisieliaus masė.
{smallpic:2}
Vieną pakelį sausainių susmulkinti blenderiu.
{smallpic:3}
200 ml grietinėlės išplakti su trupučiu cukraus, o tada sumaišyti su susmulkintais sausainiais. Taip gauname kremą.
{smallpic:4}
Į indelį įpilti atšaldyto kisieliaus, o ant viršaus uždėti kremo. Pabarstyti viršų saujele trintų sausainių.
{smallpic:5}
Štai ir viskas.
šaltinis: www.maminklub.lv