Žuvies piršteliai - mano šeimos kalėdinis paveldas

Žuvies piršteliai - mano šeimos kalėdinis paveldas

25. Dec 2017, 00:49 Gintarep Gintarep
2 v. š. kukurūzų (neskrudintų) miltų;
žuvies filės gbaliuko;
druskos;
pipirų;
1 kiaušinio (nebūtinai);
1 citrinos
1 a.š. kokosų aliejus kepimui;
garnyrui norimų dažovių, pvz.: paprikos, agurko, alyvuogių ir t.t.
 
Supjausčiau  žuvies filė nedidelėmis juostelėmis. Kiekvieną gabaliuką apibarsčiau  druska bei maltais juodaisiais pipirais, apslakščiau citrinos sultimis. Apvoliojau žuvies gabalelius miltuose ir plakto kiaušinio su prieskoninių žolelių mišinyje. Į įkaitintą keptuvę įdėjau  aliejaus ir pakepiau  žuvį iki auksinės spalvos.
20171225004648-11993.jpg