Reikės apie 5oo g. žuvies filė.
1 citrinos,
1 pomidoro,
1 mažo agurkėlio,
1 paprikos,
žolyčių rinkinio,
besilydančio sūrio kelių riekelių,
pipirų, druskos apibarstymui,
kelių šaukštų aliejaus žuvies kepimui,
vieno šaukšto medaus, kelių šaukštų vyno arba vyno acto žuvytės apšlakstymui.
Paimame žuvytės filė.
Žuvytę apšlakstome medumi, vynu, apibarstome pipirais ir druska. Palaikome kelias minutes.
Įkaitiname aliejų keptuvėje ir dedame žuvytę. Kepame apie penkias minutes, kiekvieną puselę.
Pabaigoje apklojame sūriu, kuris lydosi ir kai išsilyd, dedame į lėkštes ir patiekiame su daržovėmis.
Tinka ir žaliasis ispaniškasis padažas.
Matant tokį vaizdą, bet kas būtų skanu 😃👍