13 Jonuko diena: Pavyko pamiegoti 8 val. Iš viso! Valio!

13 Jonuko diena: Pavyko pamiegoti 8 val. Iš viso! Valio!

03. Jun 2012, 08:00 gintarerei gintarerei

Gegužės 28 -oji. Jonukui 13 diena.

 

Šiandien rytas pasitinka džiugiai - su rytiniu pasituštinimu. Valio! Tačiau taip laukta ramybė su tuo neatkeliauja. Sūnelis labai steni ir visiškai neišeina užmigti. Nuo 9 iki 13 val. būdravom kartu, valgėm 3 kartus, snaudėm, ant petuko gulėjom ir vaikščiojom po namus, ant krūtinės irgi gulėjom, bet užmigti nesisekė.

 

13 val. pagaliau „nulūžo“ ir, manau, iš nuovargio...nes tarpuose tarp valgymų dar laukė mankštelės, masažiukai ir visos kitos procedūros, lengvinančios „purpsėjimą“.

 

Miegas gilus ir ramesnis, todėl labai džiaugiuosi. Jonukas leidžia atsikvėpti, kas 3 valandas.

 

Po pietų išsirengiame į lauką ir gaivus oras atgaivina mane ir padeda sūneliui dar geriau miegoti. Šį kartą vėl vaikštome apie valandą ir kartu pasiimam ir Delfį.

 

Ištaikius miego pertrauką, vyras išleidžia mane į parduotuvę, todėl labai smagu pasimaišyti tarp žmonių...kaip keista.

 

Šiandien tėtis nusprendė žiūrėti vėlyvą filmą, todėl kartu pasiima ir Jonuką, ir abu leidžia mamai šiek tiek giliau išmiegoti. Kol Jonukas miega šalia, labai kietai įmigti vis dar nesigauna, nes prabundu nuo kiekvieno mažiuko krestelėjimo.

 

Gerokai po vidurnakčio girdžiu, kaip vyrai ateina miegoti ir Jonukas iki pat ryto miega labai ramiai, bei bunda kas 3-4 valandas, leisdamas man tikrai nemažai pamiegoti. Suskaičiavus lyg ir pavyko pamiegoti 8 val. Iš viso! Valio!

 

P.S. Panašu, kad jau po truputėlį ateina realus suvokimas, kas namuose vyksta, atsiranda tam tikra rutina, kuri padeda man susiorientuoti, kada nueiti pavalgyti, kada nusiprausti, kada galiu išeiti pasivaikščioti ar netgi kada galiu sėsti ir parašyti blog‘ą. Tikiuosi, kad kuo toliau, tuo bus lengviau!

 


Skaityk naujagimio dienoraštį šimtą dienų, dalinkis patirtimi, skaityk ekspertų patarimus ir laimėk ypatingas Huggies Newborn sauskelnes su drėgmės indikatoriumi bei specialia iškirpte bambutei

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

 

Krisliukas Krisliukas 03. Jun 2012, 10:36

puiku 😀

03. Jun 2012, 09:00

🌷 🌷 🌷