18 Jonuko diena: pirmasis nemiegadienis

18 Jonuko diena: pirmasis nemiegadienis

08. Jun 2012, 07:00 gintarerei gintarerei

Birželio 2 diena. Jonukui - 18 diena.


Šiąnakt miego būta pakankamai, Jonukas nors ir neramiai miega kas 3-4 valandas, o kadangi šiandien šeštadienis ramiai snausdami lovose praleidžiame iki 11 valandos. Ačiū Jonukui, kad leido taip pasimėgauti šeštadienio rytu.

 

Tuo tėvelių džiaugsmas ir pasibaigė, prasidėjo nemigos laikotarpis, kurio aš negalėjau paaiškinti. Sūnelis nemiega nuo 12 iki 17 valandos, numinga tik kas pusvalandį, „zirzeliuoja“, verkia, bei nurimsta tik nešiojamas arba maitinamas, o jei padedi į lovytę, vėl prabunda ir vėl visas ratas iš naujo.

 

Kol kas nesupratau kas čia vyksta...lyg ir pavalgęs, lyg ir su švariom sauskelnėm, lyg ir ne karšta, ne šalta, lyg ir pasūpuotas ir pamyluotas, bet ir neaišku kas atsitiko...

 

Tėtis tvarko reikalus mieste, todėl aš iš nuovargio jau griuvinėju ir labai tikiuosi, kad mažiukas irgi iš nuovargio tuoj „nuluš“. Nuovargis kerta mums abiems. Tėčiui grįžus, aš puolu į dušą ir tvarkyti savo reikalų. Pamiegoti laikas bus vėliau, dabar norisi laiko sau!

 

Beje, nuo šiandien bandome naujus vaistukus, nes supratome, kad su Espumizan nieko nebus. Priėjome tokią stadiją, kad Jonukas negali net ramiai pavalgyti, pradeda raitytis prie krūtinės, bando stenėti ir „papurpsėti“, natūralu, kad spardo ir nagiukais drasko iš įtampos mane. Rezultate nei jis pavalgo normaliai, nei pasituština normaliai, nei pilvukas praeina. Vaikiukas vis dar kankinasi, o su kuo kartu ir mes.

 

Šį kartą bandome vaistus Sab Symplex ir labai tikimės, kad jie padės geriau.

 

Šiandien ir vėl maudynės, ir jos sūneliui labai patinka. Valio! Ir po maudynių Jonukas užmiega puikiai. Ar tai nuo to, ar nuo naujų vaistukų?

 

Pamatysime ateityje :)

 

 

JONUKAS ir kiti MAŽYLIAI NUO PIRMŲJŲ DIENŲ RENKASI HUGGIES NEWBORN!

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

26. Jun 2012, 18:10

jus arbatėlės leliui duokit. tikrai ramiau bus.

09. Jun 2012, 00:08

Mes pirmąjį mėnesiuką COLINOX naudojom 😉

gintarerei gintarerei 08. Jun 2012, 13:06

na dar esame paieskose 😀kituose irasuose pasakosiu kaip sekasi...ir labai tikiuosi, kad paieskos bus rezultatyvios 😀

blogietee blogietee 08. Jun 2012, 11:37

Smagu girdėti, kad gal pagaliau atradote tinkančius pilvukui vaistukus ir mažylis jau bus ramesnis 😉

08. Jun 2012, 07:56

Idomus tas kudikeliu gyvenimas 😍 nieko, praeis visi vargai del pilvuko ir bus viskas gerai 🌷