70 Jonuko diena: Jonukas sodyboje turi savo nuosavą kambarį

70 Jonuko diena: Jonukas sodyboje turi savo nuosavą kambarį

31. Jul 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Liepos 25 diena. Jonukui 70 diena: 2 mėnesiai ir 9 diena.

 

Naktis ir vėl praėjo geriau negu puikiai. Jonukas kėlėsi kas 4 valandas ir nuo 7 iki 9 valandos dar pasnaudėme šiek tiek kartu. Jaučiuosi pailsėjusi ir tiesiog puikiai. Kaip sakiau, nakčiai, jei mažiukas neužmiega bevalgydamas paskutinio maitinimo ir jei jis yra ramus, paguldau lovytėje, užgesinu šviesą ir palieku jį užmigti pačiam.

 

Specialiai nemigdau. Ir tai veikia. Šiek tiek pabūdravęs, užmiega. Nes matau jau, kaip Jonukas pripranta prie rankų ir supimo ir reikėtų po truputėlį pratinti prie užmigimo pačiam. Aišku, būna momentų, kad Jonukas paguli paguli valandelę ir pradeda zirzeliuoti, taigi to neignoruoju ir tada jau pasupu ir pamigdau.

 

Rytas karštas ir smagus su mankštelėmis ir bendravimu. Kaip smagu rytais būti pažadintai ne įgrisusio žadintuvo, o Jonuko. Su tokiu žadintuvu kelčiausi ir kelčiausi. Man panašu, kad pirmoji dienos dalis iki pietų Jonuko mėgstamiausia :) Jis su entuziazmu bendrauja, daro mankšteles, kalbasi, net ir miega pirmą dienos pusę geriau.

 

Diena ir vėl lekia puikiai ir greitai bepoilsiaujant. Oras įkaito neblogai ir saulėje sėdėti jau sunkoka, tačiau terasos pavėsyje tikrai puiku. Jaučiuosi nudegusi – vakar dienos žurnalo skaitymas po saulute davė rezultatų.

 

Jonukas irgi šiek tiek parudęs, nors visada buvo pavėsyje. Saulutė ima būnant ir ten. Kaip džiaugiuosi, kad esame ne mieste, kai tokia temperatūra lauke.

 

Šiandien pas mus atvyksta mano tėveliai, nes labai jau pasiilgo Jonuko. Kadangi atvyksta su nakvyne, turėsime sočiai laiko pabendrauti ir kartu pasidžiaugti gamta bei geru oru. Pasikepame mėsytės ir lauke vakarieniaujame, kol uodai nepradeda mūsų pulti tikrąja ta žodžio prasme.

 

Vyrai užsikuria pirtelę ir pasimėgauja jos malonumais, o mes nepastebime, kaip vakaras jau pereina į naktį.

 

Miegoti keliaujame tik apie 24 valandą, tačiau Jonukas „parpia“ jau nuo 23 valandos.

 

P.S. Beje, Jonukas sodyboje turi savo nuosavą kambarį.

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

31. Jul 2012, 12:09

Smagios atostogos😀 Šaunu, kad turit progą išvykti iš namų bei pabūti gryname ore😀