74 Jonuko diena: karščio rekordas ir susimąstymas dėl nykščio čiulpimo

74 Jonuko diena: karščio rekordas ir susimąstymas dėl nykščio čiulpimo

04. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei


Liepos 29 diena. Jonukui 74 diena. 2 mėnesiai ir 13 diena.

 

Naktis ir vėl puiki, oi kaip džiaugiuosi. Mažiukas apskritai miega puikiai, o dar puikiau tai, kad pats užmiega. Bandysiu toliau taikyti šią praktiką. Keliamės tik vieną kartą per visą naktį, o vėliau jau pusę aštuonių. Aš palieku mažiuką kalbėtis su savimi ir vyru ir lekiu į dušą, kad vėliau galėčiau užsiimti su Jonuku.

 

Šiandien pranašavo maksimalią temperatūrą per šias dienas ir nieko nuostabaus – apie 9 valandą ryto pavėsyje jau rodo virš 30 laipsnių. Na reikės kažkaip šią dieną pragyventi.

 

Namuose tvanku, bet lauke dar blogiau. Randame vieną pavėsiuką prie namo, kur per naktį atvėso ir dar nematė saulės, tai nuo pat ryto glaudžiamės tenai. Džiugu, kad yra šioks toks vėjelis, kuris šiek tiek gelbėja. Vėliau, kai saulė atsisuka į mūsų pavėsį, lendame į vidų.

 

Šiandien ir vėl darome maudynes Jonukui. Juk kai taip karšta, mažiukui labai gerai atsivėsinti. Jonukas krykštauja patenkintas, daug „turškiasi“ ir visai nezirzia. Kambario temperatūra beveik kaip vandens, tai, manau, jis didelio skirtumo nejaučia.

 

Po maudynių mažiukas užmiega ilgam – 3 valandas miega kaip angeliukas, nė krust. Vėliau pavalgo ir vėl miega. Tikrai nesitikėjau, kad kai taip karšta, Jonukas taip puikiai miegos, bet panašu, kad miega visą dieną, o mes galime tuo metu vėdintis ir vaduotis nuo karščio.

 

Vakarop lauke slūgsta karštis ir pakyla vėjas, todėl Jonuką miegoti išvežame į lauką, kad įkvėptų nors šiek tiek gryno oro. O jis ir lauke puikiai miega. Žodžiu, Jonukui šiandien miegadienis, nors ir karščiausia vasaros diena.

 

Vakare Jonukas, kaip priklauso, prieš miegą šiek tiek pabūdrauja, pabendrauja su visais, parodo, kad ir jis čia yra, tačiau vėliau pavalgęs ir vėl užmiega ir nuo 22 valandos, panašu, kad nakties miegu. Valio.

 

Jonukas labai daug čiulpia savo nykštį ir pastebiu, kad būtent kairės rankos. Čiulptukas visiškai neįdomus. Na mano pirštas gal šiek tiek patraukia dėmesį, bet savo pirštą jis myli labiausiai. Šiek tiek glumina, nes visiškai neįsivaizduoju, ar čia gerai, ar blogai, ar reikia skubėti jau dabar traukti piršta iš burnytės, ar tam ateis laikas?

 

Mhm, susimąstymo dienos man šiuo klausimu.

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

04. Aug 2012, 12:47

Reikia atkreipti dėmesį į tai, kuria ranka ima žaislus, daro atia 😀
Aš kai buvau maža atia kaire ranka darydavau 😀

04. Aug 2012, 11:11

sveikutes 😀mano brolio suneliui nykstys buvo pats skaniausias dalykas,nereikejo ciulptuko 😀ir jis dabar nera kairiarankis,tad manau tai nera tiesa 😉

04. Aug 2012, 11:09

mano 2 menesiu kudikis ciulpia dabar desines rankos nyksti,be jo uzzmigti negali,buvom pas gydytoja klausiau jos apie tai,sake normalu,dauguma vaiku praeina si etapa

gintarerei gintarerei 04. Aug 2012, 10:29

va va as irgi kairiaranke 😀

04. Aug 2012, 10:14

Mano tryju menesiu sunus taip pat ciulpia kaires rankos pirstukus. Soskes jis neeme, tai auga be jos. Pati esu kairiaranke. Idomu ar ir sunus bus kairiarankis 😀

gintarerei gintarerei 04. Aug 2012, 10:09

man irgi labai idomu, nes ir siek tiek neramu, labai daug jaqu visokiu nuomoniu girdejau ir norisi profesionalo nuomones siuo klausimu 😀
beje, mano mama ismaste, kad jei ciulpia kaires rankos nyksti bus kairiarankis 😛 nezinau kiek cia tiesios, bet teorija!

04. Aug 2012, 09:46

kaip idomu, mano 3 men. sūnelis irgi dažnai čiulpia nykštį, beje, irgi kairės rankos. Būtų įdomu sužinoti, ar čia labai jau blogai, ar traukti pirštuką iš burnytės? Kaip elgtis???