76 Jonuko diena: Tvarkosi pilvukas

76 Jonuko diena: Tvarkosi pilvukas

06. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Liepos 31 diena. Jonukui 76 diena. 2 mėnesiai ir 15 diena.

 

Užmigus 23 valandą, keliamės tik 4, 7 ir pusę 9. Man pradeda patikti taip miegoti. Jonukui, matau, irgi, nes vėl ryte žadina ne jo niurzgimas, verkimas, o jo krykštavimas ir bendravimas. Mažiukas tikrai atsigavęs, nėra liūdnas, stenantis. Pilvukas tikrai susitvarkė. O širdžiai mieli “purpsėjimo” garsai mus džiugina nuolatos.

 

O kaip mažiukas bendrauja, o kokios jo mimikos. Šypsena ir mūsų veiduose stebint jį.

 

Rytas nuostabiai vėsus. Net ir naktį jau privėriau langą, nes atvėso po lietaus neblogai. Diena irgi puiki, todėl skubame darytis mankšteles, masažus ir vežti Jonuką miegoti į lauką. Jis užmigęs apie 10 valandą pramiegą iki 2 val.

 

Aš pagaliau turiu laiko pasižiūrėti Olimpines žaidynes, nesvarbu, kad Lietuviai nedalyvauja, tačiau ne visada galiu aš jas pasižiūrėti apskritai. Jonukas atsibudęs šiek tiek pabūdrauja ir mes nusprendžiame jį maudyti. Maudynėse turime 2 naujus žiūrovus vaikučius, kuriems labai įdomu, ką ir kaip Jonukas veikia, kaip mes jį maudysim ir kaip mažiukas elgsis.

 

Vaikšto vaikučiai iš paskos ir klausinėja visko, žiūri į Jonuką, bendrauja su juo, o Jonukas atsako jiems. Smagu, kad paaugę vaikai nebijo tokio mažuliuko.

 

Delfis iškeliauja šiandien pasivaikščioti su vaikais į mišką, o Jonukas po maudynių vėl miega puikiai.

 

Vakaras toks nenuspėjamas: ir miegam ir nemiegam, tačiau pagaliau 22 valandą jau susirangome savo lovose užmigimui. Jonukas užmiega greitai, o aš taip pat.

 

 Projektą "100 dienų su Huggies" palaiko HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu