79 Jonuko diena: Džonio Depo aplankymas

79 Jonuko diena: Džonio Depo aplankymas

09. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Rugpjūčio 3 diena. Jonukui 79 diena. 2 mėnesiai ir 18 diena.

 

Naktį miegame ir vėl puikiai. Jonukas nuo pusės vienuolikos miega iki pusės penkių ryto, t.y. 6 valandas iš eilės, o vėliau nusminga dar iki pusės aštuonių ir vėliau dar bendraudami pasnaudžiame iki pusės devynių. Ne naktis, o pasaka...man pradeda patikti.

 

Ramiai atsikėlę ryte, pasidarome mankšteles, masažus ir po truputėlį ruošiamės, nes visa šeima vyktame aplankyti vyro senelių, kurie nematė Jonuko jau porą savaičių ir pasiilgo, o tuo pačiu būtinai reikia aplankyti mūsų kitą vaiką – jūrų kiaulytę Džonį Depą, kurio mes nematėme jau beveik dvi savaites ir kuris, kol atostogaujame, svečiuojasi pas senelius.

 

Norisi jį pamatyti, nes vėliau dar išsiskirsime savaitei, nes vyksime prie jūros.

 

Vyro močiutė sudeda mums lauknešėlį šviežių daržovių iš daržo vežtis prie jūros, o Delfis zuja aplinkui ir žaidžia su Džoniu Depu, kurį paleidžiame palakstyti po žolę. Šiandien karšta diena, taigi nuo karščio vaduojamės, sėdėdami pavėsyje.

 

Iš prosenelių vykstame aplankyti mano tėvelių, kurių irgi nematėme gerą savaitę. Pasibūname, pavakarieniaujame šiek tiek.

 

Jonukas visą dieną ir miega puikiai ir bendrauja puikiai, tik vakare tampa šiek tiek neramus, kol užmiega. O užmiega jis dar būnant svečiuose apie 22 valandą ir su tokiu miegančiu kaip medūziuku, keliaujame namo. Namuose tik šiek tiek pramerkia akis, užkanda ir toliau grįžta prie savo saldaus sapno.

 

Projektą "100 dienų su Huggies" palaiko HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

09. Aug 2012, 23:00

šaunuoliai !!!! man patinka, kad Jūs nevengiate kelionių 😉

09. Aug 2012, 20:49

Auga tiesiog valandomis , saunu, fainuoliukas, taip ir toliau 🌷 🌷 🌷

09. Aug 2012, 13:25

Šaunų ritmą įgavote 😀 taip ir toliau gražiai aukite 😀 🤗 🌷 🌷 🌷

09. Aug 2012, 09:14

koks jis jau pasikeites, greitai auga tie vaikuciai 😍