80 Jonuko diena: ruošiamės link jūros ir atsisveikiname su Delfiu

80 Jonuko diena: ruošiamės link jūros ir atsisveikiname su Delfiu

10. Aug 2012, 09:10 gintarerei gintarerei

 

Rugpjūčio 4 diena. Jonukui 80 diena. 2 mėnesiai ir 19 diena.

 

Jau nebesinori kartotis, bet naktelė mūsų ir vėl puiki. Kažkodėl manau, kad pasibaigus pilvuko skausmams, atsirado šioks toks miego ritmas. Jonukas užmiega 21-22 valandą, kartais išimtimis šiek tiek po 22 valandos ir miega iki 7-8 valandos, su 1-2 atsikėlimais iki to. Dažniausiai keliasi tik vieną kartą.

 

Šiąnakt, užmigęs 23 valandą, atsikėlė tik po 5 ryto, t.y. išmiegojo 6 valandas, o vėliau dar snaudėm iki 7, o vėliau ir iki 9. Kol nuėjau į vonią ir galvojau ruoštis mankštoms, grįžus radau Jonuką ir vėl miegantį, todėl nežadinau ir jis numigo dar iki 11 valandos.

 

Na žodžiu, grįžo ramybė į mūsų gyvenimą tikrąja ta žodžio prasme. Kažkas mums sakė, kad kai baigsis pilvuko problemos, neatsiminsime, kad tokios ir buvo apskritai ir tikrai, jau net nepamenu, kad buvo siunkios naktys. Šiandien net sunku keltis buvo, nes organizmas turbūt atprato nuo tiek daug miego :)

 

Šiandien ruošiamės vykti pas mano mamytę, Jonuko močiutę, kurios šiandien gimtadienis, o vyras turi nuvežti mūsų šuniuką savo broliui, nes rytoj vykstame į Palangą ir šuniukas liks pas vyro brolį savaitėlei. 

 

Taigi bus iššūkis tiek mums pirmą kartą išsiskirti su šuniuku, tiek Delfiui pagyventi atsikirai nuo mūsų naujoje vietoje. Na svarbiausia, kad šuniukas visą savaitę vėl gyvens gamtoje su vyro brolio šuniuku, tai tikimės, kad mūsų nebuvimą kompensuos gera draugija ir daug gamtos pasilakstymui.

 

Taigi mes su Jonuku pas mano tėvelius laukiame grįžtančio vyro ir ruošiame šventišką vakarienę. Šiandien planuose - pasižiūrėti Olimpinių žaidynių krepšinio rungtynes, kur Lietuva žaidžia su JAV. Turėtų būti įdomios rungtynės, taigi visi su užsidegimu žiūrime ir sergame. Jonukas serga už Lietuvą kartu.

 

Grįžus namo labai keista, nes labai tylu ir nėra nė vieno mūsų gyvuliuko. Net kažkaip liūdna, kažko trūksta...na bet nieko, užsimirštame šiek tiek, nes puolame ruoštis kelionei prie jūros. Jonukas šiek tiek nemiegiukas vakarop, todėl aš ruoštis negaliu.

 

Prieš išvyktant rengiame mažiukui maudynes ir po maudynių, Jonukas supratingas – jau po 21 valandos miega ir aš ramiai pakuoju tiek jo, tiek savo daiktelius.

 

Labai laukiau, kada galėsiu Jonuką nuvežti pirmą kartą prie jūros. Noriu jam leisti paklausyti jūros ošimo, noriu, kad pakvėpuotų gaiviu jūriniu oru, noriu, kad pačiupinėtų smėliuką. Labai laukiu pušynėlio ir ramybės vaikšant su sūneliu po jį. Labai laukiu.

 

Projektą "100 dienų su Huggies" palaiko HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 10. Aug 2012, 23:32

na tikiuosi greitai ir pas jumis prasides ilgos naktys 😀 o pas mus tikiuosi jos nesibaigs...vis dar bijau dziaugtis ir prisisneketi, Jonukas megsta pateikti staigmenu mums 😀

Krisliukas Krisliukas 10. Aug 2012, 12:12

oj kaip smagu, kad taip ilgai Jonukas išmiega.. maniškė gal tik porą kartų yra išmiegojusi 6 val. ☹ jau 8,5 mėn. ir kaip tyčia šią savaitę keliasi kas valandą

gintarerei gintarerei 10. Aug 2012, 10:02

😀 jo, Jonukas - musu dovanele 😀

gintarerei gintarerei 10. Aug 2012, 09:59

Jonukas tai netikeciausiose situacijose ir vietose pirpsi nuolatos 😀 kartais net juokinga 😀
o manksteliu nauda tikrai pastebeta, vien paziurejus i pilvo presiuka ir nugarytes raumenis gera pasidaro 😀

10. Aug 2012, 09:54

Oi kaip gražiai atrodo su tuo kaspinėliu 😍 🤗 🌷