89 diena: Jonukas užmiega pats

89 diena: Jonukas užmiega pats

19. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei


Rugpjūčio 13 diena. Jonukui 89 diena. 2 mėnesiai ir 28 diena.

 

Jonukas paskutiniu metu keliasi porą kartų per naktį, bet nieko tokio, nes bendroje įskaitoje miega tikrai nemažai ir ramiai, o dėl to aš labai džiaugiuosi, nes pati išmiegoti galiu pakankamai užtektinai.

 

Aišku, vis dar leidžiu sau pasvajoti apie nenutrūkstamo miego naktis, apie miegą 12 valandų iš eilės, bet kad taip bus, suprantu, kad jau nebeįmanoma, nebent kai vaikutis paaugs ir bus didysis miegotojas kaip ir tėvai ir leisime visi tingius sekmadienius lovose. Pasvajoti juk galima. Tai man ir padeda keltis prie mažiuko, nes žinau, kad tai laikina.

 

Jonukas puikiai užmiega pats, jau net nebepamenu, kada aš jį supau bemigdant. Tiesiog paguli šiek tiek, šiek tiek pakalba, šiek tiek pačiulpia pirštą, užsislūliuoja ir užmiega. Taip pat ir paryčiais, jei išsibudina, kol pakeičiu sauskelnes, pavalgęs vėl pats paguli ir pats užmiega.

 

Atsimenu, kaip pavargdavau, kai naktimis reikėdavo ne tik maitinti, o ir valandomis migdyti, nes kitaip, padėjus į lovytę verkdavo. O dabar tiesiog puiku, todėl ir mano miegas naktimis yra žymiai žymiai kokybiškesnis.

 

Mažiukas šiandien pramiega iki 10 valandos, o vėliau laukia mankštelės ir masažai. Pabendraujame užtektinai, vėliau mažiukas nenori miego, todėl kalbame įvairiomis temomis ir daug juokiamės. Vėliau mažiukas netikėtai užmiega pats ir numinga daugiau nei porą valandų. Juokinga, kai nueini minutei kažką atsinešti, o grįžti ir pilietis „lūžęs“, nors dar prie 2 minutes krykštavo ir kalbėjo.

 

Šiandien ruošiamės vykti pas mano tėvelius, nes geri mūsų šeimos draugai labai nori susipažinti su Jonuku ir atvyks pas tėvelius į svečius. Jie laukė tris mėnesius ir pagal visus prietarus netrukdė mums, o dabar pagaliau nori susipažinti.

 

Taigi leidžiame laiką pas tėvelius, pažindinamės, vakarieniaujame ir kalbamės, kol vyras prisijungia prie mūsų grįžęs iš darbo. Jonukas džiugina visus savo dėmesiu, šypsena ir ištartais kelias savo žodžiais.

 

Namo parsirandame jau apie 22 valandą. Jonukas pavalgo ir begulėdamas lovytėje užsisvajoja ir užmiega.

 

Projektą "100 dienų su Huggies" pristato HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

19. Aug 2012, 22:42

o ir berniukas koks fainas 😀

19. Aug 2012, 21:10

Kokios fainos Jonuko kojinytės!!!!!!

gintarerei gintarerei 19. Aug 2012, 12:23

ir mes turime, bet jos didesnio dydzio tai laukia savo eiles 😀

19. Aug 2012, 12:17

turim ir mes tokias kojinaites, ir dar turim su meile teciui patvirtinanciu uzrasu 😀