9 Jonuko diena: Žiūrėjome "Euroviziją" ir sirgom už Lietuvą

30. May 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Gegužės 24 d. - Jonukui 9 diena.

 

Po neramios praeitos nakties, nemiegojus ir „pradainavus“ 4 valandas iš eilės, sumuštas naujas rekordas - miegojimas 5 su puse valandos. Tėveliai taip pat pavargę nuo raminimo ir nešiojimo, taip pat įmigo kietai. Aš ryte atsibudau tik dėl tvinksinčios krūtinės. Tikėkimės, kad nieko blogo taip ilgai tempti ir nemaitinti...  

 

Šiandien proanūkio aplankyti atvyksta proseneliai (vyro seneliai), bet Jonukas visą vizitą pramiega ir, manau, neatsimena, kad jie būtų buvę. Pasidaliname įspūdžiais iš ligoninės, rodome nuotraukas ir kalbamės.

 

Oras šiek tiek atvėso ir namuose tampa nebe taip tvanku, o tuo pačiu ir lengviau būti. Jonukas ramiai sau parpia, užklotas vystykliuku, ir kartais atrodo, kad jam netgi karšta.

 

Pastebime, kad sūnelis atsimerkia vis labiau ir labiau bei bando fokusuoti savo žvilgsnį. Mums atrodo, kad ir veido bruožai jau ryškėja. Miegodamas jau pradeda daug rąžytis ir vartytis į šonus. Kartais randame atsigulusį skersai lovytės ir išsirietusį :)

 

Mano nuotaikos vis dar svyruoja, bet jau mažiau. Ypatingai jautru patampa tada, kai matau, jog sūnelis verkia, nes skauda pilvuką, o visa teikiama pagalba nepadeda. Tada norisi verkti kartu, tačiau, manau, viską mes su sūneliu išaugsime: aš savo liūdesiukus, o jis savo diegliukus.

 

Šiandien visa šeima planuojame žiūrėti Eurovizijos antrąjį pusfinalį ir sirgti už Lietuvą. Jonukas su visa lovyte atkeliauja į svetainę ir įsitaiso prie televizoriaus beveik snausdamas....o su pirma daina pradeda dainuoti kartu.

 

Nurimsta tik po kelių dainų, todėl suprantame, kad jam jos patinka. Dainuodamas kartu su D. Mantvydu Jonukas palaiko Lietuvą iš visos širdies....ir Lietuva patenka į finalą.

 

Dar valandėlę po Eurovizijos pabaigos maitiname ir migdome Jonuką - ir apie 1 val. nakties jis vėl „nulūžta“ saldžiu miegeliu.


Skaityk naujagimio dienoraštį šimtą dienų, dalinkis patirtimi, skaityk ekspertų patarimus ir laimėk ypatingas Huggies Newborn sauskelnes su drėgmės indikatoriumi bei specialia iškirpte bambutei

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 30. May 2012, 13:09

aha, greitai tas laikas lekia 😀

30. May 2012, 10:20

kaip jau greitai ta 9 dienele atejo..😀

30. May 2012, 10:18

nu įdomiai 😀 su jumoru, smagu😉