90 diena: Jonukas atsinaujina savo garderobą

90 diena: Jonukas atsinaujina savo garderobą

20. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Rugpjūčio 14 diena. Jonukui 90 diena. 2 mėnesiai ir 29 diena.

 

Štai Jonukui ir 90 dienų. Vis dar negaliu patikėti koks laikas tapo reliatyvus. Kartais susimašo man dienos, tiek savaitės, tiek mėnesio, tačiau laikas leikia labai greitai. Jei ne dienoraštis, turbūt išvis nežinočiau kuri dabar diena ir koks Jonukas jau didelis.

 

Kaip man patinka dabartinės naktys su Jonuku. Jis miega tiesiog puikiai. Vis dar keliasi porą kartų per naktį. Šiąnakt, užmigęs 22 valandą, kėlėsi tik 2 ir 5, o vėliau pusę aštuonių ir dar pasnaudėme iki pusės dešimt. Valio. Jei Jonukas leidžia pamiegoti net iki pusės dešimt, naktis sakau man jau ideali.

 

O Jonukas pasidarė visiškas „makalaika“ ir mums panašu reikės jau pirkti lovytės apsaugas, jei norime kad mažiuko galvelė liktų sveika. Rytais aš jį randu skersą lovytėje, įsirėmusį į atramas, kartais įstrižai. Šiandien ryte radau skersai lovytės ir kojytėmis makaluojasi pro turėklus. Buvo ir juokinga ir nauja.

 

 

Visą dieną mažiukas kaip pagal grafiką, tvarkingai: pabendrauja, pakalba, pavalgo ir pamiega, atsikelia, vėl pabendrauja, pavalgo ir vėl pamiega. Ne vaikas, o angelas tiesiog. Tokiomis dienomis aš net nežinau ką daryti nuo tiek laisvo laiko, pasimetu jame.

 

Dabar kai tik Jonukas aktyvus ir bendrauja duodu jam į rankas šaukštelį, kad mokytųsi jį laikyti rankose ir taikytų į burną. Kol kas jis supranta, kad turi kažką rankose, bando kažkur taikyti, bet greitai pabosta, tai pakeičiu rankytę, o kai tai nusibosta keičiu barškučiu, kol išvis nusibosta kažką laikyti rankose :)

 

 

Nauji jogos pratimai taip pat sekasi vsai puikiai, tik man jau tampa iššūkis kilnoti Jonuką. Taip smalsu kiek Jonukas priaugo per 3 mėnesį, bet gydytoja šiuo metu atostogauja, tai manau nepavyks sužinoti tikslaus mažiuko svorio jo 3 mėnesių gimtadieniui. Ech. Na bet pagal mano akis, manau mažiukas kilogramą priaugo kaip minimum. Man jau jaučiasi padidėjęs jo svoris. Vyras sako, kad Jonukas turbūt ir į ūgį paaugo normaliai. Dar vienas rodiklis, kad mažiukas puikiai auga – jo daug išaugtų rūbelių.

 

Šiandien, kol mažiukas miega, perrūšiuoju Jonuko drabužius, nes jau nebeįtelpa į daugelį jų. Reikia būtinai išsitraukti didesnius, o tų didesnių nėra tiek jau daug, todėl laisvu metu „prasinešu“ pro internetines parduotuves ir pildau Jonuko garderobą. Man reikėtų uždrausti internetines vaikų parduotuves, nes jau dabar matau, kad Jonukas nespės sunešioti ką nupirkau, o vis norisi ir norisi nupirkti dar ir dar, juk vis randu kažką gražaus.

 

Taip pat laisvesniu metu po truputį planuojame krikštynas, kurios jau mažiau nei už mėnesio, o dar tiek padaryti reikia, na bet svarbiausia, jog esminiai reikalai dėl krikštynų sutvarkyti – liko malonioji dalis, pačios smulkmenos iš kurių ir susideda ši šventė.

 

Taigi, Jonukas ir grįžus vyrui miega. Na, tenka vyrui nusivilti, nes po darbo laukęs laiko su Jonuku, gauna sėdėti prie jo miegančio :)

 

Jonukas ir vėl nueina miegoti 22 valandą. Noriu pastebėti, kad tai jau tampa įprasta, dėl ko aš džiaugiuosi :)

 

Projektą "100 dienų su Huggies" pristato HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


20. Aug 2012, 12:58

Šaunu 👍 auga vyrukas 😉 smagu ir kad rytmuka turite jau 👍 🌷

20. Aug 2012, 11:03

O taip ir mūsų damutė "makalaikiukė" kaip nori naktį apsisuka, paguldai vienaip randi kitaip 😀 soskytę randi ant žemės, arba pagriebusi pati bando dėtis 😀 Kaip tik vakar įsigijome tokį pat šaukštuką, tai mokomės draugauti su juo 😀 rūbukų pirmą siuntą jau išsiuntėme mano sesytei, kuri laukiasi lėlytės, tik atrodo valgo daug į ūgį tįsta, o į plotį tikra manekenė 😀 žiūrėsim kiek trečiam mėn. paaugome 😀 Gražių ir smagių dienų jums 😀