93 Jonuko diena: draugystė su veidrodžiu

93 Jonuko diena: draugystė su veidrodžiu

23. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Rugpjūčio 17 diena. Jonukui 93 diena. 3 mėnesiai ir 1 diena.

 

Naktis visai puiki, mažiukas užmigęs 22 valandą, išmiega iki 4 valandos, o tuo tarpu ir aš turiu nemažai laiko numigti. Vėliau dar pamiegame iki 6, o vėliau iki 8 valandos.

 

Nuo aštuntos valandos pirštas pas vyruką burnoje ir visas makaluojasi, kol nusimakaluoja kaldrytę ir pasisuka 90 laipsnių kampu... Tada ateina laikas keliauti jam į mano lovą. Kai vyras išeina į darbą dar prieš aštuonias, mums su Jonuku palieka visą didelę lovą rytiniam bendravimui.

 

 

Visą dieną puikiai mes bendraujame su mažiuku, daug kalbamės ir žaidžiame. Su juo tikrai dabar smagu, reaguoja į visus rodomus žaislus, juos čiupinėja, klauso, ką pasakoju, visada atsako. Pagaliau Jonukas susidraugavo su veidrodžiu: pamojuoja tam draugui kurį mato jame ir jam labai patinka su manimi bendrauti per veidrodį, tada labai daug šypsosi man ir juokiasi.

 

Jonukas šiandien ir pamiega, ir nemiega, bet diena lekia labai greitai. Apie vidurdienį mažiukas pramiega virš 3 valandų. Pastebiu, kad mažiukas miega jau rečiau, bet kuo toliau tuo ilgiau. Vis dažniau išmiega 3 valandas, jau nebesikelia kaip laikrodukas kas dvi valandas. Atsirado ir daugiau būdravimo, ir poreikio bendrauti bei užsiimti kažkuo. Atrodo lyg vakar buvo toks mažiukas, gležnas, miegodavo ir valgydavo, o va dabar koks sąmoningas ir stiprus vyras išaugo. Gražu žiūrėti.

 

 

Jam miegant, spėju daug pasidaryti sau, jau galiu drąsiau planuoti laiką ir nuveikti ką noriu. Labai padeda ir tai, kad mažiukas gali pažaisti su savimi ir pabūti vienas šiek tiek.

Vakaras pas mus ramus ir aktyvus. Pastebiu, kad vakarais mažiukui aktyviausias laikas. Kažkur nuo 18 valandos jis visai nenori miegoti ir dažniausiai nebeužmiega iki nakties miegelio. Aišku, būna išimčių. Tuo laikotarpiu stengiamės jį visaip užimti, kad naktį kuo geriau miegotų.

O užmiega jis 21 valandą.

 

Projektą "100 dienų su Huggies" pristato HUGGIES NEWBORN sauskelnės!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

23. Aug 2012, 09:22

Saunuolis Jonukas 😀