99 diena: Jonukas mokosi žaisti pokerį

99 diena: Jonukas mokosi žaisti pokerį

29. Aug 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Rugpjūčio 23 diena. Jonukui 99 diena. 3 mėnesiai ir 7 diena.

 

Naktis ir vėl puiki. Kada tokia nebuvo? Nors ir keliamės porą kartų per naktį, mažiukas šiandien išmiega iki 9 ryto ir aš, galima sakyti, pramiegu. Planavau atsikelti apie pusę aštuonių, aštuntą, kad ramiai susiruoščiau ir pavalgyti, kad pasidaryčiau mankšteles su Jonuku ir 9 valandą jau būčiau pasiruošus atiduoti save kompiuteriui. Juk šią dieną Mamyčiu klube aš - Dienos herojė ir atsakinėsiu daug klausimų apie save.

 

Į Mamyčių klubą pirmą kartą užsukau besilaukdama ir ieškodama informacijos, o aktyviai pradėjau dalyvauti tik rašydama Jonuko dienoraštį, todėl kažkaip norėjosi susipažinti artimiau ir papasakoti, kas aš čia tokia per viena, todėl pasiryžau ir šiam iššūkiui.

 

Taigi su nekantrumu laukiu pirmųjų klausimų, o kartu mankštinuosi su Jonuku ir pradedame rytą linksmai. Jonukui užmigus, pasidarau valgyti ir toliau atsakinėju klausimus.

 

Daug klausimų, daug ir atsakymų. Kartu su tuo daug galvojimo ir prisiminimų, ech visgi nesu tokia beviltiška, o ir jaučiuosi, kaip kalbėdama su draugėmis, tik trūksta kavos puodelio.

 

Ačiū dievui, Jonukas puikiai miega šiandien leisdamas man atsipūsti prie kompiuterio. Puikiai Jonukas ir valgo, ir puikiai žaidžia. Šiandien ir vėl sukuosi kaip vijurkas namuose, be kompiuterio, dar gamindama, skalbdama ir tvarkydama, taigi diena lekia akimirksniu.

 

Vakare vyrui grįžus iš darbo, skubame ruoštis, nes šiandien mane mano artimiausios draugės vedasi mergaitiškam pavakarojimui. Mes kartu sukūrėme planą chuliganą, kaip mane pasiimti be Jonuko, nes jos norėjo viso mano dėmesio ir nusprendė, kad man sveika bus pabūti keletą valandų be Jonuko.

 

Taigi tuo metu priverčiame visus vyrukus organizuoti pokerio turnyrą, kuriame dalyvautų ir Jonukas, o mes smagiai nutūpiame netoliese esančioje lauko kavinėje, kad mažiukui išalkus aš galėčiau jį greitai ir nesunkiai pamaitinti.

Manau, vakaras pavyksta puikiai, nes abu su vyru paveikiame tai, ką seniai veikėme, aš pasikalbu su mergaitėmis, o vyras pažaidžia savo taip mylimą pokerį, aišku, su Jonuku ant peties. 

 

Vyras laimi pirmą vietą ir, manau, todėl, kad jam Jonukas padėjo. Mažiukas šiek tiek pazirzeliuoja kokia valandėlę, bet greitai nurimsta ir užmiega. Vakaras tęsiasi iki pat vėlumos.

 

Pasikrovę geros energijos namo parsirandame jau apie 24 valandą su visiškai kietai miegančiu Jonuku

 

P.S. Šiandien Delfio vienerių metų gimtadienis, todėl labai mes jį sveikiname. Beje, tą pačią dieną, Jonukas užsimezgė pas mane pilvelyje.

 


Projektą "100 dienų su Huggies" pristato HUGGIES NEWBORN sauskelnės!


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 29. Aug 2012, 16:11

ojej 😃

29. Aug 2012, 15:58

As i savo mazaja 2metuku pasiziuriu ir taip pasiilgstu tu dienu kai ji gulejo gugavo,kas ryta sypsena dovanodavo, o dabar maza velniuke tapusi kuri namus aukstyn kojom vercia 😃

gintarerei gintarerei 29. Aug 2012, 13:57

aha, greitai tas laikas prabego 😀 ir Jonuko augime, tai jau taip noeciau kartais ta laika pristabdyti ir vis sustoju ir bandau prisiminti, kai maziukas buvo mazas mazas ir gleznas, o dabar jau visas vyras 😀

29. Aug 2012, 11:43

Sveikute ale kai pagalvoju kaip greitai prabego 100dieneliu mes visa laika su dukryte atbegdavom rytais paskaityti tavo dienorascio,nes jo nekantrei laukdavome.Na bet lauksim vis kokiu istoriju 😀*

gintarerei gintarerei 29. Aug 2012, 11:31

na man irgi siek tiek gaila, manau kad truks mano to uzsiemimo kiekviena diena 😀 jau tapo dienos dalimi, vakarais, kai uzmiega Jonukas, rasyti dienorasti 😀

29. Aug 2012, 10:34

sveika 😉na manau,kad tikrai Jonukas padejo laimeti 😉ir labai gaila,kad jau rytoj paskutine diena,kai matysim kaip auga Jonukas,nes jau ipratau visada paskaityti ka jus veikiate,kaip jums sekasi 😀

gintarerei gintarerei 29. Aug 2012, 10:01

na manau dar grisime cia su didesniais gyvenimo pasiekimais 😀 gal ne taip daznai ir reguliariai, bet grisime, po truputeli atsirado priklausomybe nuo sio puslapio, tai nezinau kaip be jo buti seksis 😀 aciu uz linkejimus!

gintarerei gintarerei 29. Aug 2012, 09:53

paskaitinek paskaitinek, jei turesi klausimu, mielai juos atsakysiu 😉 jo musu simtadienis buvo 24 diena ir tyoj bus irasiukas apie ji...paskutinis ech 😀 linkejimiai ir Jums atgal nuo Jonuko, manau sapnais jis juos dabar siuncia 😀