Atsiliepimas apie "Maria Lactation"

Atsiliepimas apie "Maria Lactation"

20. Oct 2015, 10:30 eriqutia eriqutia

Prieš rašydama savo atsiliepimus dar kart noriu padėkoti už „Mamyčių klubo“ suteiktą galimybę išbandyti „Maria“ prekinio ženklo produkciją visiškai nemokamai. AČIŪ!

Taigi nuo pradžių J Kaip ir dauguma mamyčių saldžiai snaudžiant mažyliui mėgstu naršyti internete ir pasidomėti įvairiomis naujovėmis  susijusiomis su kūdikiais, jų mityba, priežiūra ir kita mamoms aktualia informacija. Taip netyčiom akis užkliuvo už „Maria“ reklamos ir  pasiūlymo testuoti kapsules gerinančias laktaciją. Iki tol nieko nebuvau girdėjusi apie šią produkciją, todėl man tai buvo visiška naujovė!

Pamaniau, kodėl gi neišbandžius? Pirmiausia, atkreipiau dėmesį į komplekso sudėtį, kuri pateikta aiškiai ir išsamiai. Viliojo tai, kad preparato sudėtis visiškai natūrali (pankoliai, kmynai, ožragės) ir pažįstama. Pankolių bei kmynų arbatas gėriau žindydama pirmagimį. Be to, iš patirties žinau, kad vaikučiui augant keičiasi jo pieno poreikis ir jei mamos organizmas nespėja prisitaikyti iškart apima stresas bei peršasi mintis apie pieno trūkumą. Todėl norėjosi užbėgti įvykiams už akių ir nesusidurti su  pienelio trūkumu.

Prieš pradedant naudoti „Maria Lactation” kapsules sūnelį žindžiau dar tik pirmąjį jo gyvenimo mėnesį, todėl negalėčiau pasakyti, kad turėjome kokių nors laktacijos problemų – žindžiau visiškai pagal vaikelio poreikį (kiek nori ir kada nori) – mums viskas dar tik pradėjo “įsivažiuoti”. Taigi, pirmosios išgertos kapsulės, žinoma, staigių pasikeitimų pieno gamybai nesukėlė. Tačiau vis dėlto pastebėjau, kad padidėjo skysčių poreikis ir dažniau pajusdavau troškulį. Maždaug po savaitės naktį prabudau su “dosniai” prisipildžiusiomis krūtimis, o mažylis saldžiai įmigęs net neketino užkandžiauti. Teko pasinaudoti pientraukiu, nes krūtinę jau nemaloniai “veržė”. Nežinau, kiek tai tiesiogiai susiję su preparato efektyvumu, bet pieno ėmė gamintis gausiai J

Kadangi su žindymu susiduriu jau antrą kart savo gyvenime negalėčiau teigti, kad norint išvengti lakcacijos problemų užtektų panaudoti laktaciją gerinančias kapsules. Susideda daug įvairių dalykų, kurie šį nepakartojamą procesą daro efektyviu – tai ir „bendradarbiavimas“ su savo kūdikiu stengiantis kuo dažniau glausti jį prie krūtinės bei užmegzti artimą ryšį ir mamos emocinė bei psichologinė būsena taip pat fiziologiniai dalykai ir kita. Bet kuriai mamytei susidūrusiai su žindymo prolemomis patarčiau pirmiausia nestresuoti, dažniau pasiūlyti vaikeliui žysti, o prie to dar pasitelkti pagalbon ir  „Maria“ lactation kapsules – viską apjungus, rezultatas neturėtų nuvilti J

P.s.: kartu su „Maria“ kapsulėmis skirtomis testavimui gavau ir įklotukus į liemenėlę žindančiai mamai bei „Maria Bust it up“ stangrinamajį krūtinės kremą.

Įklotus išbandžiau, tačiau tolesniam naudojimui rinksiuosi kitos firmos produktą. Nors jie švelnūs bei laidūs orui, tačiau yra gana stori. Aš renkuosi plonesnius įklotukus.

Kremą taip pat išbandžiau. Pliusai:  jis lengvos tekstūros, neturi jokio kvapo, sudėtis natūrali, malonus odai, suteikia švelnumo pjūtį. Minusai: aprašyme žadėto stangrinamojo poveikio su pakeliamuoju efektu nepastebėjau, tačiau gal reikia ilgiau panaudoti produktą, kad tas poveikis būtų labiau pastebimas.