Augam su Huggies Elite Soft: Aidučiui jau 3 savaitės!

Augam su Huggies Elite Soft: Aidučiui jau 3 savaitės!

29. May 2015, 16:59 kodelcia kodelcia

Štai mano mažyliui jau trys savaitėlės ir dvi dienos. 

Per tą laiką vaikutis jau priaugo 800 g, tad jau sveria 3,5 kg :) O kaip geriausiai pastebimas tas priaugtas svoris? Tai pirmiausia pagal sauskelnes - anksčiau pirmas dydis buvo gerokai per didelis, dabar jau kaip tik :) 

Taip jau yra, kad ir augindama antrąjį sūnų ištikima lieku Huggies sauskelnėms. Tad jau nuo pat pirmosios gyvenimo dienos Aidutis mūvi Elite Soft. 

20150529165140-12135.jpg

Šiuo metu vis dar tebenaudojam naujagimiams skirtas 1 dydžio minėtas sauskelnes. Per tas tris savaites jau sunaudojome 5 pakuotes ir įpusėjome šeštąją. Kadangi kūdikiukai po kiekvieno pavalgymo vis "prideda" į kelnytes tai ir keisti tenka dažnai.

Paskaičiuokim protingieji kurmiai :)

5 pakuotės *27 vnt =135 vnt sauskelnių per 3 savaites

3 savaitės * 7 dienos =21 diena

135 sauskelnės / 21 dienos = 6,5 sauskelnės per parą.

Taigi mano naujagimiui kol kas vidutiniškai reikia 6-7  vnt sauskelnių per parą. Ankstenioji patirtis rodo, jog vaikučiui augant sauskelnių reikės vis mažiau ir išlaidos joms bus mažesnės. 

Pastebėti šių sauskelnių pliusai

Huggies Elite Soft man patinka, nes:

1. nedirgina odelės (skystos išmatos, sysiukas greitai susigeria, todėl vaikutis jaučia mažesnį diskomfortą);

2. pačios sauskelnės labai minkštos, švelnios dėl medvilnės  (daug geresnės kokybės nei prieš ketverius metus);

3. patrauklūs piešinukai (saulutė žymi .viduriuką, kas padeda orietuotis, kad lygiai iš abiejų pusių būtų užsegta sauskelnė);

Minusas:

Pirmo dydžio pakuotė, mano manymu, per maža. Joje tėra 27 vnt., o galimybės didesnio kiekio pakuotės rinktis, deja, nėra. Tad suprantama, jog toms šeimoms, kurioms gimsta mažesnio svorio kūdikėliai (iki 3 kg), tenka pirkti daug tų mažų pakuočių, kas ir finansiškai nėra taip palanku kaip perkant didesnes pakuotes. 

Išvada: kad ir kiek šiuo metu sunaudotume sauskelnių, ne jos svarbiausios, jos tik padaro mūsų, mamų gyvenimą paprastesnį, vaikų - komfortiškesnį. O šiaip, manau, svarbiausia vaikučio gera savijauta

 Tiesa, kalbant apie savijautą - sūneliui trečiają gyvenimo savaitę prasidėjo pilvuko pūtimas, diegliukai. Kaip žinia, daugumai kūdikių tai neišvengiama pirmus tris mėnesius. Tad kantriai pasitinku šį iššūkį ir stengiuosi palengvinti vaikučio skausmelius: gulėjimas ant pilvuko, masažiukas sukamaisiais judesiais, dažnas prigludimas prie mamos, lašiukai, mažinantys pilvuko pūtimą...

Ištversim, viskas bus gerai :)

20150529165725-86958.jpg

Liucyte Liucyte 01. Jun 2015, 11:18

Vajei, koks fainuoliukas 😍 😀

kodelcia kodelcia 30. May 2015, 20:02

😇