Dovanų idėjos krikštynų, palankynų ar gimtadienio progomis

Dovanų idėjos krikštynų, palankynų ar gimtadienio progomis

07. May 2014, 10:06 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Mažylio gimimas ir auginimas – didžiausia likimo dovana. Nuolat galvojame, kuo nudžiuginti savo atžalėlę, kokį žaislą jam padovanoti, kad jis būtų saugus, mielas ir ne alergiškas. Dėmesiu, šiluma ir meile apgaubiame vaikučius kasdien, tačiau kaip rasti žaisliuką, kuris išliktų vertingas ir po keleto metų bei būtų saugus? 

Dalinamės keletu ypatingų žaislų idėjomis, kuriuos tiktų padovanoti palankynų, krikštynų ar gimtadienio proga ir liktų kaip vertybė dar daugybę metų.

20140507092251-93861.jpg

Kitas požiūris į minkštus žaislus

„GRANTUS dovanų kambarį“ (www.grantus.lt), įsikūrusį Kaune, Savanorių pr 263A, jau seniai atrado išskirtinio skonio ir išskirtinių žaislų ieškantys rūpestingi tėveliai, kurie pas mus randa ne tik originalius ir kokybiškus žaislus mažyliams, bet ir ypatingų interjero detalių ar puošmenų.

Švedų dizainerių „Bukowski“ kurtų minkštų žaislų populiarumą lėmė originali ir realistiška žaislų išvaizda bei išskirtinis dėmesys patogiai meškučių ir naujų jų draugų: triušiukų, šuniukų, kačiukų bei kitų gyvūnėlių, priežiūrai. Norint užkirsti kelią mikrobų dauginimuisi, gražiausias vaikystės dienas primenantys „Bukowski“ žaislai gaminami iš jų pačių kurtų medžiagų (vilnos analogų ir pan), kas panaikina alergijos riziką.

20140507092308-14140.jpg

Meškučiai ir jų draugai nori Jus gerai matyti, todėl jų akys tvirtai ir saugiai pritvirtintos iš vidinės pusės - net patys mažiausi jų nenukrapštys ir nenuims.

Žaisliukai lengvai skalbiami skalbimo mašinoje, kas nekenkia jų kokybei. Dėl šių išskirtinių savybių šiuos mielus pliušinius žaisliukus tėveliai ir jų artimieji mielai dovanoja net ir tik gimusiems mažyliams. „Bukowski“ pliušiniai gyvūnėliai taps Jūsų mažylių geriausiais draugais, o paūgėjus bus puiki kambario puošmena, nes net ir po keletos dešimčių metų jie puikiai atrodo ir lieka mieli.

Karališkos lėlės

Jaunajai princesei labai patiks vokiškos „RF-Collection“ porcelianinės ir vinilinės lėlės: miela veido išraiška, puošnūs rūbeliai ir pavydėtina elegancija. Pažadindamos šiltus prisiminimus apie vaikystę, visada besišypsančios fėjos išsiskiria atidžiai parinktomis detalėmis ir individualia išvaizda, todėl kiekviena nauja lėlytė papuoš Jūsų unikalią kolekciją. Šios mažos grožybės reikalauja daug kruopštaus ir sudėtingo darbo, o gamybai pasirinktos medžiagos dažniausiai būna porcelianas ir vinilas. Kiekviena lėlytė sukels vis kitas geras emocijas, o ypač daug džiaugsmo suteiks ribotą skaičių turinčios linijos „Adele‘s Puppenhaus Collection“ ir „RF-Collection“ lėlės, kurios pasižymi medžiagų ir jų panaudojimo kokybe ir unikaliu dizainu.

20140507092333-28270.jpg

"GRANTUS dovanų kambaryje" visos esančios dovanos turi savas istorijas ir spinduliuoja teigiamas emocijas. Parduotuvės įkūrėjai stengiasi padaryti įspūdį pasidalindami įsimintinomis staigmenomis bei sukurdami magišką atmosferą, kuri visada išliks Jūsų atmintyje bei širdyje.

Parodykite ypatingą dėmesį brangiems žmonėms su šiltomis bei mielomis dovanomis iš „GRANTUS dovanų kambario“. Saloną rasite Kaune, Savanorių pr 263A, kasdien nuo 11 iki  19val.

www.grantus.lt 

www.facebook.com/grantus