HIPP BABYSANFT produktams sakome TAIP ar NE ?!

HIPP BABYSANFT produktams sakome TAIP ar NE ?!

06. Feb 2019, 20:22 Ieva Bajorienė Ieva Bajorienė

Su dukrele Urte gavome puikią progą išbandyti HIPP BABYSANFT   linijos dar nebandytus produktus.

20190206194505-45873.jpg Pirmasis produktas, kurį išbandėme buvo kremas nuo išutimų.

20190206194722-66086.jpg Kaip ir dauguma mamyčių, kurioms rūpi jos vaikučio gerovė pirmiausiai suskubau tikrinti sudėties. Turiu pripažinti, jog pažvelgusi į ją radau tai ką ir norėjau pamatyti. Kremuke nėra jokių kvapniūjų medžiagų, mineralinių ar eterinių aliejų, PEG emulsijų ar konservantų. Sudėtis džiugina, tad nekantraudamos prieš miegelį išbandėme kremuką.

Pirmas įspūdis - kvapas geras, konsistencija skystoka ( kas man pliusas, nes dauguma kremų su cinku yra labai tiršti).

Tiesa, kaip jis gydo išutimimus negaliu pasakyti, nes niekada neturėjome šių problemų, o kremuką nuo išutimų naudojame profilaktiškai kiekvieną vakarą, tai mūsų neatsiejama ruošimosi nakties miegeliui dienotvarkės dalis.
P.s gal būt problemų su įšutimais neturėjome, nes iškarto atradome tinkamas sauskelnes. Nuo pirmų dienų naudojome huggies elate soft, vėliau perėjome prie ultra comfort mergaitėms. Neuzilgo ketiname jau šokti į kelnaites, nes susegamas sauskelnes pakeisti jau tampa iššūkiu.
Verdiktas : šis kremukas keliauja į lentyną, joje patogiai įsitaiso ir pakeičia senąjį ????

Antras produktas kurį išbandėme buvo prausimosi želė.

20190206195731-25472.jpg

Vėl pirmas mano, kaip mamos žingsnis gavus prekę buvo žvilgsnis į sudėtį. Valio! Ji vėl nudžiugino :

  • Pirma ir viena iš svarbiausių - prausiklis be muilo, tad mažylei negrauš akyčių.
  • antra ir ne mažiau svarbu, tai jog prausiklyje nėra parabenų, eterinių ir mineralinių aliejų, dažiklių ir kvapniųjų medžiagų. Taip pat neturi augalinės kilmės žaliavų.
  • begalo malonaus kvapo ir su ekologišku migdolų ekstraktu.

Mamos verdiktas - saugus naudoti. Todėl buvo išbandytas jau tą patį vakarą.

20190206200231-18993.jpg

Įvertinimas - 10 balų dešimtbaleje sistemoje!!!

Tikrai esu pakankamai priekabi, bet šiam produktui priekaištų neturiu! Vieni pliusai!

  • Tinkamas tiek kūneliui tiek plaukučiams plauti.
  • pakuotė patogi - turi dozatorių, kuris lengvai pasispaudzia, tad reikiamą kiekį prausiklio galima pasiimti viena ranka. Taip pat turi uzsirakinimo sistema.
  • kvapas malonus, o konsistencija nei per tiršta, nei perskysta - pats tas !

Drąsiai galiu teigti, jog šis prausiklis vienas didžiausių atradimų mūsų šeimoje! Galiu prisiekti, jog mūsų vonios kambaryje jis nutupė ilgam, nes patiko tiek dukrytei, tiek mamytei ir tėveliui.

Man, kaip mamai jis tapo dideliu pagalbininku!  Nes išsisprendė užpakaliuko prausimosi problema, kai mažylė prikrauna pilną pampersą. Kodėl ? Anksčiau to reikaliuko tvarkymas būdavo gan sudėtingas, nes atėjus į vonią pirmiausia nusiprausiam užpakaliuką, tada turiu pasodinti dukryte vonioje, užsilašinti lašiuką prausimosi želės ant rankos, pasiimti vėl dukryte, išmuilinti užpakaliuką ir nuprausti. Na o dabar, kai turime šioje patogioje pakuotėje prausiklį su dozatoriumi tereikia ateiti, nuplauti užpakaliuką, viena ranka palaikyti dukryte, kita ranka kartą paspausti dozatorių ir galim muilintis ir praustis. 

20190206200949-88741.jpg

Tad didžiausią pliusą ir rašome šiam prausikliui už ypatingai patogią pakuotę, kuri ženkliai palengvino mums kasdienybę.

P.s iš pagautų emocijų maudynių metu, manau galime daryti prielaidą, jog Urtei patiko naujoji jos " kosmetika ".

Nuo pirmų dienų naudojame hipp produkciją, bet apie tai, jog jie turi prausimosi priemones visai pamiršome. Tad džiaugiamės gavusios progą išbandyti šią produkciją ir nekantraujame pamėginti dar daugiau šios linijos produktų. Negali žinoti gal ir jie ras vietą mūsų namuose, kaip ir dušo želė bei kremukas nuo išutimų.