Hipp košės - tikras skanumėlis!

Hipp košės - tikras skanumėlis!

12. Mar 2019, 14:16 reaqua reaqua

Šią savaitę bandėme Hipp košes. Hipp pasirūpino, kad mano mažylis valgydamas košytę neišsiterliotų – pridėjo labai gražų seilinuką; kad turėtų su kuo valgyti – Hipp šaukštelius ir net dėkliuką, į kurį galima sudėti šaukštelius. Puikiai panaudosime, kai reikės kur nors išvažiuoti. Turėsime savo šaukštelius visada po ranka.

Pateiksiu savo įvertinimą apie Hipp košes.

Pirmiausia išvaizda ir pakuotė. Užpilama Hipp košė Good night patogiai atsidaro nuplėšus popierinę juostelę. Paskui galima vėl uždaryti. Košė įpakuota sandariame maišelyje. Jau pagaminta košė „Labos nakties“ su grūdais ir pieno ruošiniu patogiai atsidaro užsukamu dangteliu.

Pakuotės dizainas man patinka, visa reikalinga informacija puikiai matoma, ir nereikia dar papildomai skaityti ar tinka vaikui, nes atėjus į parduotuvę tenka rinktis greitai - nuo 6 mėn., košė nakčiai, mėgstami ingridientai nupiešti. Viskas kuo aiškiausiai.

Pirmiausia ragavome užpilamos košės. Mano mažylis pastaruoju metu vis atsisakydavo rytinės ir vakarinės košytės (gamindavau su grūdais). Hipp mus išgelbėjo – atradom kuo galėsime keisti namines košes.

Paruošimas labai paprastas. Lentelėje nurodytas kiekis šaukštais ir užpilamo vandens. Košė pagaminama labai greitai. Košės sudėtyje yra vitaminų ir mikroelementų, kurie reikalingi augančiam mažyliui. 

Labai patogu turėti tokias košytes pakeitimui, kai nusibosta naminės košės, kai keliaujama, kai reikia greitai pagaminti maistą vaikui.

Taip pat išbandėme ir jau pagamintą Hipp košelę su grūdais ir pieno ruošiniu. Mažyliui patiko, suvalgė visą indelį ir buvo sotus. 

Mama laiminga, kai vaikas sotus ir patenkintas. Prieš pateikdama maistą vaikui, visad pasižiūriu produktų sudėtį. Bet Hipp produkcija aš pasitikiu. Manau gamintojas stengiasi, kad vaikučiai gautų tik tai, kas geriausia.

Būtinai pasirūpinsiu, kad mano mažylio racione atsirastų ir šios Hipp košės, kurios paįvairins mamos gaminamą maistą ir puikiai tiks kelionėms, kurių pas mus būna nemažai. 

Rekomenduoju ir jums, nes Hipp - tai puikus pasirinkimas jūsų vaikui!