IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandykite GENGIGEL kūdikių dantenų gelį

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandykite GENGIGEL kūdikių dantenų gelį

30. Oct 2017, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šį kartą norime pristatyti GENGIGEL kūdikių dantenų gelį ir ieškome mamų, auginančių mažylius (6-10 mėn.), kuriems dantukai dar tik dygsta ir kurie skundžiasi dantukų dygimo skausmu. 

GENGIGEL kūdikių dantenų gelis yra specialus burnai skirtas gelis, padengiantis dantis bei dantenas ir ilgam laikui sukuriantis nematomą, lankstų apsauginį sluoksnį. Jis ne tik apsaugo kūdikių burnos ertmę nuo bakterijų ir neigiamo aplinkos poveikio, bet ir malšina dantų dygimo skausmą. 

Kada naudojamas GENGIGEL? 

Gelis naudojamas esant kūdikiams būdingam dantenų uždegimui, kurį sukelia prasikalantys dantys ir traumos.  

Naudojimas: kruopščiai nusiplaukite rankas ir nedidelį kiekį gelio pirštu švelniai masažuodami užtepkite ant dantenų, kad visos reikiamos vietos būtų visiškai padengtos geliu. Geriausia tepti po valgio ir prieš miegą, kad geriau susidarytų apsauginis sluoksnis ir malšinamasis poveikis tęstųsi ilgiau. Naudokite 3–6 kartus per dieną arba bet kada prireikus. 

GENGIGEL yra malonaus skonio, jį vartojant galima sumažinti  vaistų, pvz., vietinių anestetikų, dozę. Be alkoholio ir cukraus. Sudėtyje nėra dirbtinių skonio stipriklių, glitimo, laktozės, parabenų, SLS ir GMO!

Kliniškai patikrintas tinkamumas kūdikiams! Prarijus nekenkia.

20171020153447-57930.jpg

Dėmesio: nenaudoti, jei pakuotė akivaizdžiai pažeista. Laikyti kambario temperatūroje – 5–40°, laikyti atokiau nuo tiesioginių šilumos šaltinių. Nenaudoti pasibaigus galiojimo laikui. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Nenaudoti, jeigu vaikas yra alergiškas produkto sudedamosioms dalims.

Visos, norinčios pretenduoti testavimą, rašykite komentaruose:

-Koks vaiko/-ų amžius?

-Ar tikrai esate pasiryžusios ir turėsite laiko bei noro parašyti išsamų blogą su nuotraukomis po savaitės, gavus ir išbandžius produktą?

Testuotojas atrinksime spalio 31 d.

Berta kalausiene Berta kalausiene 30. Oct 2017, 19:56

mums jau 8 mėn., bet dar dantukų neturime, Bet matau, kad jau ruošiasi atkeliauti dantukai. Labai daug griaužia, kas papuola išeilės ir dantenos jau pakeltos. Tai manau būtų labai gerai išmėginti, gal kazkas padėtų sumažinti dantenų dygimo skausmą

popou popou 30. Oct 2017, 15:16

Esame mergaites, mum beveik 6 menesiai. Dantuku dar neturime, taciau rankutes visada burnoje ir ciulptukas ne tik zindziamas bet ir sukinejamas prie dantenu ir kramtomas, bega daaaaug seilyciu;D todel laukiam dantuku. Kaip tik dabar ieskome ka galima butu ismeginti pradejus vis daugiau nervintis, - ypac vakarais. Laiko parasyti savo ispudziam tikrai rasim, ypac kai oras prastas ir i lauk nebekasdien iseiname. Dekoju.

Mil2kas Mil2kas 30. Oct 2017, 13:05

Jonukui 8 mėn, Turime 1 dantuką, kitų dar laukiam. Kartais labai verkiam ir pykstam, net nevalgom dėl dantenų skausmo. Labai būtų įdomu išbandyti šį gelį. Ir išsamiai parašytumė blogą 😉

Gintare0207 Gintare0207 26. Oct 2017, 22:43

Norim norim norim!!!Turim pirmus tris dantukus.Laukiam kitu.Testuotojas Domantas 8.5 men.Rasysim rezultatus😉

Dovilė 1991 Dovilė 1991 26. Oct 2017, 19:52

9mėn ir 3sav, augina du viršutinius, turi du apatinius😀 Taip, parašysim blogą😀

Agnija M Agnija M 26. Oct 2017, 18:02

Vaikui tik 5 mėn ir 1 sav. , bet jau kovojame su dygstančių dantukų skausmais, tad norime išbandyti šį gelį. Išbandę parašysime išsamų blogą su nuotraukomis 😀

Kristina B. Kristina B. 26. Oct 2017, 13:36

Mano vaikas didesnis (metai ir trys men) bet dar tik auga dantys, kruminukai kaip tik kalasi, pirstai istisai burnoj.. mielai parasytume atsiliepima 😀