Išbandyta asmeniškai: „Huggies Newborn" išgelbėja nuo nemalonių avarijų svečiuose!

Išbandyta asmeniškai: „Huggies Newborn" išgelbėja nuo nemalonių avarijų svečiuose!

20. Dec 2013, 14:23

„Huggies“ – patikimas ir žinomas sauskelnių prekės ženklas. Jeigu reikėtų palyginti su automobiliu – sakyčiau BMW su visais pribumbasais.

Pačios sauskelnės – natūralios medvilnės, minkštos ir malonios jautriai mano dukros odai. Puikiai apglobia, sugeria ir niekur niekas neprateka. Yra visi įmanomi sauskelnių įmantrumai.

Drėgmės indikatorius – tokia gelsva juostelė, kuri sauskelnei sušlapus nusidažo žalsvai. Manau toks reikalas turėtų būti išties naudingas pradedantiems tėvams. Kadangi šiandien esu motina su jau net trijų mėnesių patirtimi :)) to man nebeprireikia – kažkaip ir taip savaime aišku kada reikia vaiką pervystyti. Na, bet čia kaip ir su pusiau automatine automobilio pavara – yra žmonių kuriems būtinai reikia galimybės patiems tą svirtį junginėti, yra tokių kurie sau ramiai atsipalaiduoja :)

Bet kurioje sauskelnės paviršiaus vietoje limpantys lipdukai regis jau yra rinkos standartas, tačiau papildomi paraukimai padeda sauskelnėms labai jaukiai ir patogiai priglusti. Itin geras dalykas – „kišenėlė“ „Huggies“ sauskelnių nugarinėje dalyje, sulaikanti nuo pratekėjimo. Tokio dalyko kol kas nei vienose kitose sauskelnėse dar nesu pastebėjusi. Apsaugo nuo nemalonių netikėtumų, ypač patogu svečiuose – nereikia perrenginėti.

Pakuotė džiugina mažom ir apgalvotomis smulkmenomis – gražiu kreipimusi į tėvus, patogiu atidarymu. Labai žavi detalė man pasirodė nupiešta kišenėlė ant sauskelnių užpakaliuko. Tiesa, „Disnėjaus“ filmukų personažai ant sauskelnių man asmeniškai kelia nevienareikšmius jausmus. Su „Disnėjumi“ daugiausia susiję prisiminimai iš parduotuvės, kurioje buvo pilna spiegiančių vaikų ir sintetinių overpricintų rožinių princesių suknelių... Brr, savo dukros į tas parduotuves per šūvį neleisiu. Na bet iš esmės meškutis su asiliuku tiesiog draugiškai šypsosi ir tikrai netrukdo :)

Dukrai sauskelnes dažniausiai perku internetu – pvz., assorti.lt, e.camelia.lt – labai patogu, aplenkiam kosinčių žmonių pilnas parduotuves, o ir kainą įprastai gerą pasiūlo.  

Beje, pirmą kartą dukrai sauskelnes pirkom paskubomis – jau gulėdama gimdymo namuose apsižiūrėjau kad pritrūko atsargų ir siunčiau vyrą į artimiausią vaistinę. Įdomu, kad vaistininkė jį atkalbėjo nuo „Huggies“ motyvuodama kaina. Ragana, įdavė kažkokias pigesnes, nuo  kurių mano tuomet visai mažulytę dukrą išbėrė ir teko naudoti cinko tepalą. Ramiai pasiskaičiavus, matau kad kainos skirtumas lyginant su paprastesnėmis vidutinės klasės sauskelnėmis yra visai ne kosminis, ~120-200 Lt metams. O paieškojus palankių pasiūlymų kainos momentas beveik visai išnyksta.

Šią žiemą Huggies® pristato patobulintas sauskelnes naujagimiams!

Mažyliui, kuris tik išvydo pasaulį, būtina ypatinga priežiūra, rūpestis ir švelnumas. Kasdien mūsų laukia siurprizai vaiko vystymosi procese, todėl specialios sauskelnės naujagimiams Huggies® Newborn – tokios patogios, švelnios ir minkštos, turinčios unikalias savybes – drėgmės indikatorių ir kišenėlę, kuri saugo nuo pratekėjimų.

Mūsų pati švelniausia apsauga!

20131107141641-24848.jpg

Naujos Huggies® Newborn suteikia daugiau komforto naujagimiui, nei anksčiau.

Specialus drėgmės indikatorius sauskelnėse Huggies® Newborn nusidažo žalsva spalva, kai sauskelnės sušlampa ir metas jas keisti! Naujagimiui ypač svarbu likti sausam. Kūdikio oda labai jautri ir linkusi į sudirginimą, todėl drėgmės indikatorius yra labai svarbus padėjėjas tėvelių kasdienybėje – juk nuo šiol jie žinos, kada reikia keisti sauskelnes, kad mažylis visuomet liktų sausas.

Dar viena svarbi ypatybė naujose Huggies® Newborn – speciali kišenėlė vidininiame sluoksnyje, kuri apsaugo nuo skystų išmatų nutekėjimo nugaros srityje.

Naujose Huggies® Newborn – nauji, patobulinti lipdukai! Jie tvirtinami visame sauskelnių paviršiuje, tai padeda joms geriau prigulti prie mažylio kūnelio; be to, galima reguliuoti jų dydį, atsižvelgiant į mažojo pilvuko dydį.

Huggies® Newborn sukurtos iš unikalių, minkštų, „kvėpuojančių“ medžiagų.

Išorinis sauskelnių sluoksnis yra iš 100% medvilnės, kurios dėka jos ypatingai tampa švelnios ir minkštos.

Huggies® Newborn yra dviejų dydžių:

- nuo 2 - 5 kg

- nuo 3 - 6 kg

Sauskelnės papuoštos mielais piešiniais su Disnėjaus herojais – Mike Pūkuotuku ir Tigru.

Pakuotės spalva yra švelnių pastelinių tonų, kas teikia malonius pojūčius mamoms ir tėčiams.

Ieškok geriausiose parduotuvėse Lietuvoje!

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131107142804-15245.jpg