Jonuko diena po įtemptos savaitės

Jonuko diena po įtemptos savaitės

23. Jun 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

 

Birželio 17 diena. Jonukui 1 mėnuo ir 1 diena.


Naktis po mėnesiadienio minėjimo pralekia visai neblogai, tik paryčiais užpuola stenėjimo priepuolis, kuriam praėjus dar abu pasnaudžiame.

 

Po tokios intensyvios savaitės šiandien būname namuose ir ilsimės, kad Jonukas nepavargtų dėl per daug įspūdžių. Tėtis ruošiasi į darbą po mėnesio atostogų, o aš psichologiškai ruošiuosi minčiai, kad teks tvarkytis vienai ir kaip seksis.

 

Prisipažinsiu – neramu. Pradedant kaip aš išsivešiu vežimą į lauką, kada pasidarysiu valgyti, ar spėsiu susitvarkyti, kaip migdysiu Jonuką viena ir baigiant, kaip nueisiu į dušą, juk baisu palikti mažiuką vieną.

 

Visą dieną sūneliui „nemiegadienis“, todėl tėvelis pasisiūlo jį paprižiūrėti, nes pasiilgs, kai išeis į darbą, todėl sako norįs atsidžiaugti. O aš tuo pačiu galiu susitvarkyti krūvą reikalų: prasiskalbti, apsikuopti, padaryti valgyti ir panašiai.

 

Artėjant vakarui matome, kad Jonukas jau pavargęs, nes juk nemiegojo visą dieną, na sudėjus visus trumpus miegiukus, galbūt ir išeitų valandėlė, gal šiek tiek ilgiau. Tikrai nesuprantu, kodėl mažiukas nemiega. Lyg pilvukas ir nekankina, vaikas ramus kaip angeliukas, nestena, puikiai ir lengvai „purpsi“, tiesiog akys stačios ir tyrinėja aplinką visą dieną.

 

Vakare jau matome, kad pavargęs, todėl jau pats pradeda dėl to zirzeliuoti. Taigi kodėl tokie „nemiegadieniai“?

 

Ta proga aš pasiūlau vyrui išbandyti planą chuliganą: kadangi grynas oras ir važinėjimasis vežimuke Jonuką migdo, pasiūlau išeiti pasivaikščioti apie 21 valandą vakaro. Tuo metu kaip tik vyras veda šuniuką į lauką, taigi galėtume visi draugiškai pasivaikščioti. Tuo labiau ir oras puikus: gaivu, nekaršta ir ramu.

 

Jei Jonukas užmigtų, turėtų grįžus miegoti apie 2-3 valandas, kas reiškia iki 23-24 valandos ir tada tikėtina, kad jau nebepabustų smarkiai per visą naktį.

 

Ir ką Jūs manote? Suveikė!!!

 

Grįžome iš lauko apie 22 valandą, palikome Jonuką vežimuke ir nekliudėme ir aš iš karto nuskubėjau miegoti, o vyras žiurėdamas futbolą dar mažiuką šiek tiek užsupinėjo ir užsupo taip, kad 24 valandą (po 3 valandų miego) nešė man miegantį valgyti.

 

Po tokio plano chuligano naktis praėjo puikiai. Jonukas miegojo išties gerai.

 

Beje, jau jaučiu didžiulį nuovargį dėl to, kad sutrikęs miego ritmas. Ir galvą skauda dėl to labai visą dieną. Jaučiu, kad atmintis ir susitelkimas taip pat šlubuoja. Ir jaučiu artėjantį lūžį, po kurio tikiuosi, kad atsiras antras kvėpavimas!

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 24. Jun 2012, 12:50

as nesiulau ne vienu, as siulau pabandyti, kol rasite kas Jums tinka 😀 nes mums visi is patirties siule ir espumizan ir sab symplex ir colinox ir babyfen ir infacol ir dar gal keleta, kuriu pavadinimu neatsimenu ir visi vaistukai kazkam padejo, Jums reikia atrasti savus 😀 mes pabandeme 3 kol nusprendeme eksperimentais neuzsiimti ir apsistoti ties maksimaliai veikianciais 😀

24. Jun 2012, 12:41

Ačiū. Na, dėl Sam Symplex tai išties keista, nei viena vaistinė Klaipėdoje neturi ir nebeturės, o vat pasiskaičius forumuose tai visi šiuos vaistukus naudoja ir giria😀 ačiū Jums, pabandysime Colinox

gintarerei gintarerei 24. Jun 2012, 10:53

na mes siuo metu naudojame Colinox ir pagal visus isbandytus mums jie geriausiai veikia 😀 aisku nezinau kaip Jums, bet siulau pabandyti kelis ir atrasti sau tinkama, nes visi atvejai skirtingi...
beje, mes pirkome vaistineje, visiskai atsitiktinoje prie namu, taigi nezinau kodel pas Jumis nera. Gal paziurekite internete, gal ten bus nurodyta pardavimo vietos!

24. Jun 2012, 00:53

Sveikos mamytės ir Jonuko mamyte, gal galite pagelbėti, kiek skaičiau ir sekiau komentarus, tai nuo diegliukų naudojate Sab Symplex, bet Klaipėdoje nei vienoje vaistinėje jų neturi, ir sakė daugiau nebebus, tai kur juos perkate? Kokie dar veiskmingi? Labai laukiu atsakymo. Ačiū 😀

23. Jun 2012, 18:05

šiaip pagal tradicijas, reikia sveikinti šiandien😉

23. Jun 2012, 17:24

nereali foto su žurnalu! 😀

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2012, 15:51

na va kaip puiku 😀