Jonukui 1 mėnuo ir 9 dienos: grįžo senasis režimas

Jonukui 1 mėnuo ir 9 dienos: grįžo senasis režimas

01. Jul 2012, 00:00 gintarerei gintarerei

 

Birželio 25 diena. Jonukui 1 menuo ir 9 diena.

 

Šiandien ryte su Jonuku keliamės 10 valandą. Tikrai grįžo senasis režimas, kai naktį miegame, o dieną būdraujame. Pamiegoję ir puikios nuotaikos turime rytines procedūras su masažu ir mankštelėmis.

 

Kartais pagalvoju, ot kūdikėlio gyvenimas: kai nori miega, kai nori gauna paties skaniausio pasaulyje maistelio, kiekvieną dieną gauna geriausią pasaulyje mamos masažą, mankšteles, kai tik nori, būna ant rankų, kai tik nori, būna ant petuko, kai tik nori - miega lovytėje, kai tik nori - tėvelių lovoje.

 

Žodžiu, ne gyvenimas, o rojus :) Aš irgi taip norėčiau. Tikiu, kad savo tokį laiką apturėjau savu laiku.

 

Po mankštelių ir masažiukų Jonukas nemiegiukas iki 15 valandos. Vos spėju ištaikyti progą, kai Jonukas snaudžia ir užkandu, nes pastebiu, jei neužkandu ko nors tarp maitinimų, labai silpstu. Tikra tiesa, kad maitinimas degina kolorijas ir mažiukas tarsi išsiurbia energiją iš mamos.

 

Vėliau mažiuką kažkiek užsupu, tad numinga pusvalandžiuką. Taip ir leidžiame dienas, aš kiekvieną dieną tikiuosi, kad Jonukas nors vieną kartą per dieną normaliai miegos, o Jonukas kiekvieną dieną mane tik stebina.

 

Grįžus vyrui, paaiškėja, kad šiandien atvyks santechnikas taisyti mūsų gyvatuko. Dar jo mums čia ir betrūko. Nemėgstu svetimų žmonių namuose. Na bet ką padarysi, reikia tai reikia. Tik va tuo metu kaip tik pagaliau Jonukas užmiega angeliuko miegu pirmą kartą dienoje, tiksliau užmiega bevalgydamas.

 

Aš ramiau atsikvėpiu, nes nereikia ir vyro trukdyti (gali užsiimti su santechniku) ir aš galiu pailsėti, tačiau atokvėpis trunka neilgai, vyras atėjęs praneša, kad reikės gręžti skyles vonioje.

 

Na ką ramybė baigėsi ir aš visgi nusprendžiu keliauti su mažiuku į lauką, kad jis nors kiek pamiegotų ir visokie santechnikai netrukdytų jam. Labai puikiai praleidžiame laiką mūsų kieme. Beveik 3 valandas vaikštom ir mėgaujamės puikiu oru. Aš spėju ir paplepėti su mama telefonu ir santechnikas spėja pabaigti visus darbus, kad net vyras su Delfiu prisijungia prie mūsų vaikščiojimo.

 

 

„Užsivaikščioję“ visai pamirštame, kad šiandien Jonukui priklauso maudynės ir aš suprantu, kad mažius miegojęs virš 3 valandų, bus baisiai alkanas ir verks prausiamas, na bet ką padarysi. Ot tėvų atmintis. Ko bijojau, tas ir nutiko. Maudynės iš esmės patiko, bet jau vėliau nekantrumas ir alkis darė savo ir visas švarinimosi procedūras mažiukas praverkė.

 

Pirmą kartą per maudynes Jonukui darėme „lietutį“, fintą, kurį mums pasiūlė akušerė Kristina ir apie kurį Jums pasakojau. Sūneliui visai patiko ir visai neišsigando vandens ant veiduko. Taigi nuo šiol darysime visada, kad nepamirštų, ką reiškia vandenukas ant veido.

 

Po maudynių, apie parą valandų, Jonukui trukdo pilvukas, tačiau mūsų nuostabai apie 23 valandą pats bevalgydamas užmiega. Valio!

 



 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

01. Jul 2012, 12:06

visada labai patinka skaityti jusu dienorasti 😀o sunelis tikras grazuoliukas 😉

gintarerei gintarerei 01. Jul 2012, 11:45

kvieciames kvieciames 😀 dar kol kas buvo tik viena karta ir parode pacia pradzia, taigi kol tik keli pratimukai, tai man kilnoti nesunku, o veliau perleisiu sia uzduoti vyrui 😀

Krisliukas Krisliukas 01. Jul 2012, 11:27

kaip keičiasi Jonukas 😀 o jūs irgi kviečiatės akušerę Kristiną į namus mankštelėm? mes jau 7 mėnesiai mankštinam dukrytę, jai labai patinka, tik man jau per sunku ją kiloti ir mėtyti