Jonukui - 2 mėnesiai: tortas, šampanas ir 2 žvakės!

Jonukui - 2 mėnesiai: tortas, šampanas ir 2 žvakės!

22. Jul 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Liepos 16 -oji diena. Jonukui - 2 mėnesiai arba 61 -oji diena.

 

Naktis praėjo kaip visada

 

Net įprantu keltis kas 2-3 valandas. Pati prabundu dar prieš Jonukui prabundant. Kadangi mažiukas jau nebesituština taip dažnai, kaip pirmąjį mėnesį, naktį sauskelnes keičiu ne taip dažnai, kas antrą kartą maždaug. Aišku, jei keliasi dažnai. Taigi, naktį kas antrą kartą tik pamaitinu ir vėl toliau miegam. Arba atskirai, arba kartu. Kartais, ypatingai paryčiais, nespėju perkelti mažiuko į lovytę, nes nulūžtu anksčiau, negu jis pavalgo... O prabundu, kai vėl budinasi.

 

Ryte, nuo 8 valandos, kai vyras išėjo į darbą, mažiukas atkeliavo pas mane į lovą pasnausti dar šiek tiek. Kai vyro nėra, tai ir vietos abiems sočiai, todėl dar galime numigti posmelį ramiai. Taigi, pamiegame dar iki pusės 10, ir kai mes jau pabendraujame šiek tiek ir aš jau išsibudinu pasiruošusi keltis, Jonukas užmiega ir vėl, net nevalgęs. Aš spėju ir susitvarkyti ir papusryčiauti, o jis pramiega net iki 12 valandos. Taigi, jau ir pusiaudienis.

 

 

Šiandien juk namuose šventė – Jonuko 2 mėnesių gimtadienis

 

Atsibudus mažiukas gauna daug sveikinimo bučinukų ir gražių palinkėjimų nuo mamos. Kaip greitai laikas lekia. Atrodo, ką tik šventėme 1 mėnesiuko sukaktį, o štai jau 2 mėnesiadienis.

 

Džiaugsmingai pasidarome rytines procedūras, kurios vyksta jau nelabai ryte. Na, bet nesvarbu, svarbu jos vyksta ir per jas aš galiu puikiai pabendrauti su sūneliu.

 

Šiandien, šventės proga, Jonukas – nemiegiukas, bet dieną leidžiame labai džiugiai. Nuotaika tikrai šventiška.

 

Į vakarą atvyksta mano tėveliai pasveikinti anūkėlio Jonuko

 

Draugiškai ir šventiškai nusiteikę ruošiame vakarienę ir laukiame vyro, grįžtančio iš darbo su tortu. Kaipgi gimtadienis be torto? :) Atsikemšame šampano ir šventiškai nusiteikę vakarieniaujame, bendraujame su Jonuku, kuriam vis dar nemiegadienis ir labai teisingai, kad nepramiega svarbių akimirkų.

 

 

Vėl kartu galvojame norus, vėl pučiame žvakutės ant torto, kurių šiandien 2. Jetau, koks Jonukas jau didelis, auga akyse.

 

 

Vakaras ateina labai nelauktai ir netikėtai. Kai gera kompanija ir nuotaika, net nepastebi, kaip greitai prabėga akimirkos.

 

Išlydime svečius ir po truputėlį ruošiamės miegoti. Migdomės šiandien apie 22 valandą ir, tikiuosi, sėkmingai.

 

Gintarė

 


 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

23. Jul 2012, 10:11

Su antru mėnesiadieniu 😀 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

gintarerei gintarerei 22. Jul 2012, 21:13

aciu uz sveikinimus 😀 Jonukas parpdamas i usa taip pat labai dekoja 😀

22. Jul 2012, 19:05

Domukas sveikina Jonuką dviejų mėnesių proga😀 Linkime būti sveikučiais bei linksmučiais😀