KABRITA vaisinės tyrelės

KABRITA vaisinės tyrelės

12. Aug 2019, 23:48 Viktorija.svis Viktorija.svis

Jokūbas yra 8 mėnesių, labai smalsus ir judrus kūdikis, todėl visada noriai ragauja viską, ką mama pasiūlo. Su KABRITA tyrelėmis, ne išimtis. Jokūbas prieš ką nors ragaudamas pradžioje tai patyrinėja, tad labai džiugu, kad tyrelių pakuotė yra saugi mažoms mažylių rankytėms ir burnytėms, kampai užapvalinti, ne aštrūs, patogi paimti tiek mažiesiems, tiek suaugusiems.

Pakuotės dizainas nerėžiantis akies, patiko, kad pavaizduoti sudedamieji tyrelių komponentai. 

Pats kūdikis žinoma neatsidarys, bet tai ir nėra problema, kadangi korka yra didesnė, tikrai lengva ir patogu atidaryti suaugusiam ar ūgtelėjusiam vaikučiui. Turbūt įprasta prieš duodant kūdikiui ragauti kažką naujo, paragauti pačiai. Atidarius tyrelę pirmiausia pauosčiau, kvapas švelnus, malonus, jaučiasi, kad sudėtyje yra kreminės tekstūros, gaminio spalva natūrali. Paragavus, mane aplankė kiek kitokie jausmai, kadangi nesu pieno mėgėja, skonis buvo neįprastas, aiškiai jautėsi ožkos pieno grietinėlė ir šis pojūtis manęs per labiausiai nesužavėjo. Tačiau tekstūra kaip ir minėjau kreminė, glotni.

Buvo įdomu, kaip į šį skonį reaguos Jokūbas. Ir likau maloniai nustebinta, berniukas paragavęs pirmąjį gurkšnį iš karto tiesė rankutes ir prašė dar. Aiškiai matėsi, kad nauji skoniai sudomino berniuką, per keletą dienų paragavome visas rūšis ir manau labiausiai jam patiko tyrelė su braškėmis. Man kaip mamai buvo svarbu, kaip reaguos mažylio organizmas, ar nuo naujo komponento maisto racione (ožkos pieno grietinėlės) neatsiras, tarkim, alerginio bėrimo ar sureaguos viduriukai.

Bet jokio neigiamo poveikio nebuvo, tyrelės puikiai tiko mažylio organizmui. Dar vienas pastebėjimas, tyrelės kiek skystokos, bent jau man norėtųsi, kad būtų šiek tiek tirštesnės, nes Jokūbas labiau mėgsta tirštesnę tekstūrą ir netgi maistą gabaliukais, bet vėl gi čia priklauso nuo pačio mažylio. Tyrelėmis drąsiai galima gardinti rytines košytes, todėl iš kitos pusės ta skystoka tekstūra puikiai tinka. 

Džiaugiamės, gavę galimybę paragauti šio gėrio, kuris tikrai praturtina mitybos racioną.