Kaip pakeisti sauskelnes mažyliui stovint ar sėdint? Eksperto patarimai

Kaip pakeisti sauskelnes mažyliui stovint ar sėdint? Eksperto patarimai

22. Feb 2018, 07:01 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ateina akimirka, kai mūsų mažylis išmoksta sėdėti ir stovėti. Pamažu jis tampa dideliu žmogučiu, tampa aktyvesnis, judresnis, tad mes, tėvai, turime laiku pastebėti jo naujus įgūdžius.

"Eikime, mažuti" - kviečiame mažylį, kai metas keisti sauskelnes.

Atminkite! Svarbu, kad šio proceso metu vaikas sėdėtų tiesiai priešais mus. Pasodinkime jį ant patogios kėdutės. Šiuo atveju valgomasis stalas ar virtuvinė kėdė nebus tinkamas pasirinkimas.

Mažylis viską labai gerai supranta, ką mes jam sakome. Jis puikiai supranta, kai mes prašome atsisėsti ar atsistoti.

Mums, tėvams, šiuo atveju svarbus rezultatas - pakeisti švarias sauskelnes. Tačiau atminkite, jog svarbus ne tik rezultatas, bet ir pats procesas, nes tik leisdami vaikučiui padėti mums ir gerbdami jo poreikius, mes turėsime nenuobodų kasdienį ritualą.

Kad šis procesas būtų kuo sėkmingesnis ir paprastesnis, rekomenduojame rinktis Huggies® Pants sauskelnes-kelnaites, skirtas berniukams ir mergaitėms! Jos patiks tiek tėveliams, tiek mažyliams, nes jos suteikia didelę judėjimo laisvę.

Ir jei jūsų mažylis jau pats moka apsimauti sauskelnes - dar puikiau, tuomet jums nereiks papildomų pastangų sauskelnių keitimo procese. Tik priminti, kada metas jas keisti! :)

Sėkmės!