Kuo išsiskiria BEBI kūdikių maistelis?

Kuo išsiskiria BEBI kūdikių maistelis?

21. Sep 2017, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

„Droga Kolinska“ – viena iš seniausių maisto produktų gamintojų Slovėnijoje. Kompanija jau daugiau nei 40 metų gamina kūdikių mitybos produktus „Bebi“. Kūdikių maisteliui reikalingos sudėtinės dalys gaunamos iš kuo švariausios, gryniausios gamtos, toli nuo automagistralių augančių vaisių, daržovių, uogų ir javų. Dėl šios priežasties visi produktai turi ypatingą maistinę vertę, o maistelį valgantys kūdikiai auga stiprūs ir sveiki. 

Šiandien „Bebi“ asortimentą sudaro natūralios sultys, daugiau nei 30 rūšių košių, vaikiškos arbatos (gaminamos Vokietijoje) bei pieno mišiniai (gaminami Danijoje). Produktai ir jų gamybos kontrolės sistema yra visiškai saugi mūsų mažyliams, garantuojama ISO 9001 sertifikatu.

Visos „Bebi“ produkcijos galite įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose ir susiekdami su platintoju Lietuvoje - SABINA LT, Europos pr. 36 Kaunas, +370 37 391138 

BEBI KOŠĖS

Košės yra vienas iš pagrindinių patiekalų vaikų valgiaraštyje.

Platus Bebi pieniškų košių ir košių be pieno asortimentas įtiks visų kūdikių skoniams.

Bebi košės papildytos 12 svarbiausių vitaminų, mineralais ir mikroelementais. Jos praturtintos geležimi, kuri atlieka svarbų vaidmenį kraujo gamyboje, jodu, kuris būtinas intelekto vystymuisi, kalciu - būtinu kaulų ir dantukų formavimuisi. 

Kompanija  taip pat  gamina košes  kūdikiams, turintiems polinkį į alergiją. Į šių košių sudėtį neįeina pienas, jose nėra cukraus ir glitimo. 

Bebi košėse nėra sintetinių dažiklių, nėra konservantų, nėra  dirbtinių kvapiklių, nėra genetiškai modifikuotų komponentų.

20170920101013-76525.jpg

BEBI MIŠINIAI

Pats tinkamiausias maistas kūdikiui - MOTINOS PIENAS

Jeigu dėl kokių nors priežasčių maitinimas krūtimi nėra įmanomas ar kūdikiui trūksta motinos pieno, tuomet, pasitarus su gydytoju, duodamas adaptuotas pieno mišinys. Mišinius būtina ruošti griežtai laikantis patarimų ir nurodymų, pateiktų ant pakuočių.

BEBI mišinukai atitinka visus ESPGAN (Europos gastroenterologų ir dietologų sąjungos) reikalavimus. Gali būti naudojami ir ruošiant košeles.

20170920101054-58116.jpg

BEBI ARBATOS

Vaikiškos arbatos - tai švelnaus malonaus skonio gėrimai iš gydomųjų žolelių, kurie papildys trūkstamą skysčių kiekį jūsų kūdikiams ir vaikams. Arbatėlės yra lengvai pasaldintos. Jos ruošiamos labai paprastai - greitai tirpstančios granulės užpilamos virintu vandeniu.

Pankolių arbata tinka prie pilvuko pūtimui ir  spazmams malšinti.

Ramunėlių arbatėlė turi prieš uždegiminį poveikį, teigiamai veikia kūdikio žarnyno veiklą, malšina troškulį, tinka peršalimo ligoms gydyti.

Žolelių arbatėlė dėl jos sudedamųjų žolelių komplekso teigiamai veikia kūdikio žarnyno veiklą, tinka gerti prieš miegą, gerina apetitą ir malšina troškulį. Taip pat tinka peršalimo ligoms gydyti.

20170920101139-79742.jpg

BEBI SAUSAINIAI

Tirpstantys sausainiai „Bebiki“ vaikams nuo 6 mėn. Sausainiai skirti vartoti kūdikiams nuo 6 mėn. ir mažiems vaikams kaip papildomas maistas. Sausainius “Bebiki” galima duoti pusryčiams arba tiesiog tarp maitinimų. Sausainius galima ištirpinti šiltame piene, vaisių sultyse ar suvalgyti paprastai. Kad sausainis gerai ištirptų,  įdėkite 1-2 gabalėlius į lėkštutę ir užpilkite šiltu pienu arba kitu gėrimu (pvz. sultimis). Apie pusę minutės palaukite ir sausainis bus ištirpęs. Sausainių dydis ir forma sukurti mažoms rankytėms, vaikai greitai išmoks patys juos laikyti ir valgyti. Yra trijų rūšių – klasikiniai, 6 grūdų ir be glitimo.

20170920101304-38856.jpg