Mama Asta: Kada šuniui leidote apuostyti kūdikį?

Mama Asta: Kada šuniui leidote apuostyti kūdikį?

26. May 2016, 10:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Įdomiai diskusijai kviečia mama Asta....

Būsimos ir esamos mamytės, kokia jūsų nuomonė apie namuose jau esančius gyventojus ir laukiamą vaikiuką? Kaip pripratinti šunį, katę prie naujojo šeimos nario?

Kaip saugoti? Juk paskui vaikelis ropinėja grindimis... Kaip su higiena, gyvūnų plaukais? Auginame gan didelį šunį ir katę. Katė baigšti, o šuo myli vaikus. Bet kaip bebūtų, vis tiek kažkaip neramu. Šuo didelis, gan grubus.

Su didesniais vaikais šuo žaidžia, bet kai pagalvoju apie leliuką, tai nežinau... Kada leidote prieiti apuostyt ir apžiūrėti naujagimį?

Žodžiu, klausimų milijonas. Pasidalinkit patirtim.

Asta

Tevelis Tevelis 30. Oct 2020, 16:03

Jau is ligonines atveziau nurengta drabuzeli, kad pratintusi prie kvapo. Tikrai buvo visokiu dvejoniu ir nerimo, bet prieme draugiskai. Dabar mazius jau ugtelejes, ir edalo ipila. Perkame tik kokybiska https://www.shop.greitojizirafa.lt/produkto-kategorija/sausas-maistas-sunims/ visuomet ta pati, tad zino is kur imti ir kur ipilti.

floryte floryte 26. May 2016, 22:45

Savo vaiką šuniui leidome apuostyti vos tik parsivežėme į namus. Šuns plaukų vaikas mažai matė, nes šuo gyveno tik prieškambaryje, kur vaikas tik kartais ateidavo, o šuo nevaikščiojo po visus namus. Mūsų šuo - vokiečių aviganis, bet labai gero būdo, niekada nėra užgavęs ar kaip kitaip nuskriaudęs vaiko. Apie tai, kaip auga mūsų vaikas su šunimis, rašiau savo bloge:
http://www.mamyciuklubas.lt/moteru-klubas/kai-vaikas-auga-kartu-su-sunimis-39234/