MAŽYLIO PRIMAITINIMAS: gausios dovanos blogerėms nuo MARMALUZI

MAŽYLIO PRIMAITINIMAS: gausios dovanos blogerėms nuo MARMALUZI

31. Jul 2018, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Rašyk mažylio primaitinimo blogą ir gauk dovanų nuo "Marmaluzi"! REGISTRUOKIS!

Kieviena mama, kuri norės dalyvauti projekte ir rašyti mažylio papildomo maitinimo blogą - gaus gausų MARMALUZI  dovanų krepšelį, kurio vertė 13-15 eu!!!

Marmaluzi – tai pirmas Lietuvoje gaminamas maistas kūdikiams ir mažiems vaikams. Pagamintas su meile, saugiai ir rūpestingai.

Marmaluzi produktas yra skirtas šiuolaikinei šeimai, kuri yra aktyvi, mėgsta keliauti, bet kartu vertina sveiką gyvenimo būdą, domisi naujovėmis ir diegia jas į savo gyvenimą.

Gamyboje naudojami tik vertingi produktai, tokie kaip jautienos kumpis, vištienos, kalakutienos krūtinėlės. Visi produktai yra be konservantų ir kitų maistinių priedų – natūralus, kaip ką tik mamos pagamintas.

Gardžiosios košės, tyrelės ir sultys yra pagamintos Lietuvoje tik iš šviežių produktų.

Marmaluzi išskirtinumai:

  • Lietuviškas. Tai pirmas Lietuvoje gaminamas maistas kūdikiams ir mažiems vaikams. Visos žaliavos kruopščiai ir atsakingai atrinktos iš lietuviškų ūkių.
  • Sveikas. Gaminiuose nėra konservantų, skonio stipriklių ir kitų priedų. 100 proc. natūralus. Receptūros yra sudarytos atsižvelgiant į kūdikio amžių, tinkamos konsistencijos, gerai subalansuotos.
  • Maistingas. Pagal sudedamąsias dalis ir jų proporcijas, produktas pasižymi maistingumu ir energine verte. Gamybos metu nėra suardomos maistinės medžiagos ir išlieka tinkamas kalorijų, vertingų baltymų ir vitaminų kiekis.
  • Šviežias. Naudojame tik natūralius, šviežius, neužšaldytus ir neatšildytus produktus. Visos žaliavos pristatomos iš švarių vietinių ūkių ir sunaudojamos tą pačią dieną.
  • Saugus. Maistas atitinka sveikų kūdikų ir mažų vaikų mitybos reikalavimus ir skirtas vartoti kaip papildomas maistas. Visos receptūros sukurtos bendradarbiaujant su žymiausiais Lietuvos kūdikių ir mažų vaikų dietologais – gastroenterologais.
  • Skanus. Kaip ką tik mamos pagaminta. Maistelis yra tinkamos konsistencijos, gardžiai atrodo, maloniai kvepia ir yra skanus ne tik kūdikiams, bet ir jų tėveliams. Visa tai užtikrina naudojami natūralūs ir švieži produktai.

20180723170551-66970.jpg

Violeta, gavau tavo laišką ir atrašiau 😀

sraigiukas sraigiukas 31. Jul 2018, 11:58

Svekki
kur reiktų registruotis, po mėnesiuko, kito pradėsim jau ragaut kitokio maistelio, ne tik MP