Naujagimių skiepai. Kokia jusų nuomonė...

Naujagimių skiepai. Kokia jusų nuomonė...

20. Jan 2014, 13:16

Sveikos mamytės.

Mūsų šeimos pagausėjimas turėtu jau įvykti trečiadieni, labai laukem ;)

Bet mes susidurėme su  nuomoniu apie naujaginiu skiepus.  Vieni kalba teigemiai kiti ne. Skaičiau daug straipsiu internete ir pastebejau, kad lietuvių straipsnių autoriai teigia, kad skiepai yra labai gerai ir jie duoda didžiulį skatinima tik skiepiti ir kad jokios kitos minties.

O paskaičiusi anerikiečiu, rusu autoriu straipsnius mano nuomone visiškai pasikeite...  Ir pradedu galvoti apie skiepų atsisakima...

                           ...........................

Naujausi vokiečių tyrimai: skiepų poveikis vaikams.

KiGGS studijoje nurodoma, jog daugiau nei 40% 3 - 17 metų amžiaus vakcinuotų vaikų jautriai reguoja į bent vieną iš dvidešimties dažniausiai alergines reakcijas sukeliančių alergenų, o 22.9% tiriamųjų pasireiškė sunkios alergijos simptomai. Naujosios apklausos duomenimis, jautrumas minėtiems alergenams pastebėtas tik 10% neskiepytų vaikų.
 
Dviejų išsamių studijų rezultatai taip pat parodė, jog:
• iš neskiepytų vaikų hiperaktyvūs buvo 2,04% tiriamujų, skiepytų - 7,9%;
• 12.8% vakcinuotų vaikų sirgo pūsleline, iš nevakcinuotų vaikų šią ligą turėjo tik 0,5% tiriamųjų;
• sinusitu sirgo 32% skiepytų ir 2% neskiepytų vaikų;
• KiGGS tyrime nurodoma, jog epilepsijos priepuoliai ištikdavo 3.6% vakcinuotų tiriamųjų, naujai atliktoje apklausoje teigiama, jog ši liga pasireiškė 0,34% vaikų;
• migreną kentė 2,5% skiepytų ir 1,1% neskiepytų tiriamųjų;
• vidurinės ausies uždegimą gydėsi 11% vakcinuotų ir 2% nevakcinuotų vaikų.
                        ..............................................
21. Jan 2014, 15:15

Nera Lietuvoje PRIVALOMU Skiepu!!!

21. Jan 2014, 10:52

Mano asmeninė nuomonė skiepyti. Pagal atliktus įv.tyrimus tiek tiek procentų nutiko tas ir tas, vadinasi paėmus savo pažįstamųjų ratą, bent dalis turėtų papulti į tuos procentus, visgi komplikacijų ir įvairių ligų iškilimą vyresniems vaikams neimanoma susieti su skiepais, tai gali būti ir gyvenimo būdo, genų, aplinkos įtakoti veiksniai, tad nesutikčiau, kad šiuolaikinė medicina, kuri turi galią suvaldyti ligų plitimą skiepija vaikus tik tam, kad "pasibizniautų". Jei toliau plis kritiškas požiūris, mano nuomone ir taip skaluojama, kad grįžinėja senosios ligos - bus vėlu vėl nuo pradžių kovoti su jomis. Tuomet kodėl grįžta tos ligos ? NES jų galima buvo išvengti skiepijantis. O šalutinis poveikis šiais laikais gali pasireikšti nuo bet kokių vaistukų - nejau stipriai susirgus vaikui vis tiek laikotės homeopatijos principų, ir toliau stengiatės išgydyti tik jais, ir arbatėlėm ? Kai nėa išeities vaikai gauna ir antibijotikus, jų poveikis taip pat žinomas. Tad verčiau skiepyti ir žinoti, kad išvengsi stipresnių ligos požymių ar visiškai išvengsi ligos, nes vėliau gailėjimasis gali nebegelbėti . . .

20. Jan 2014, 20:56

Aš kaip ir Živilė laikausi kad skiepyti vaikus.

20. Jan 2014, 18:51

Ir beje SKIEPAI Lietuvoje yra REKOMENDUOJAMI o ne PRIVALOMI!!!

20. Jan 2014, 18:18

o as manau kad nereikia,pasidomekite daugiau apie skiepus bei ju sudeti

20. Jan 2014, 18:09

Mamytės pasižiurėkite video ir manau, kad jums nekils jokiu klausimu del skiepu. Neužmirskite, kad tai bizznis.

.....................................................
Keletas filmų anglų ir rusų kalbomis, apie tai, jog vakcinos ne tik, kad nesaugo nuo ligų, bet ir yra daugelio jų atsiradimo priežastis. Vaikai pradedami skiepyti jau gimdymo namuose skiepais nuo hepatito B, tuberkuliozės (priklausomai nuo šalių). Vėliau vakcinuojami nuo kokliušo, stabligės, difterijos, poliomielito, vėjaraupių ir t.t. Tačiau retai gydytojai įspėja apie vakcinose naudojamas toksines medžiagas, apie galimus šalutinius poveikius, tokius kaip centrinės nervų sistemos pažeidimai, autizmas, įvairių vidaus organų pažeidimai, ko pasekoje vaikai tampa neįgaliais, arba kai kuriais atvejais ir miršta.
......................................................................
http://www.topvideo.lt/?p=522
.....................................................................

20. Jan 2014, 14:33

neskiepiju savo dukrytes