Naujasis Philips-Avent anti-colic buteliukas

Naujasis Philips-Avent anti-colic buteliukas

24. Nov 2019, 15:09 skoda skoda

Perskaičiusi apie tai, kad yra ieškomos testuotojos naujam Philips-Avent Anti-colic buteliukui išbandyti, iškart suklusau ir nedelsdama parašiau. Mano pupai 5 mėnesiai su kapeikomis, o aš nusrendžiau du kartus per savaitę vakarais išlėkti pasimankštinti. Taigi, tėtis likdavo vienas su mažąja ir, pamaitinęs ją iš buteliuko, migdydavo. Iki mano mankštų dukrytė puikiai užmigdavo vakarais pati. Tačiau, kai pradėjau nusitraukti pienuką ir maitinti ją vakarais palikdavau vyrui, kažkas atsitiko. Ji tapo irzli, nepatenkinta ir dažnai sulaukdavo manęs grįžtančios iš mankštos. Dienomis, kai į mankštą neidavau, ji vėl kuo ramiausiai pamaitinta užmigdavo. Taigi, išvada piršosi tik viena - pilvuko diegliukai dėl netinkamo buteliuko.

Taigi, testuojame naująjį Philips-Avent anti-colic buteliuką.

Iš pažiūros buteliukas yra įprastas ir nieko neišsiskiriantis. Bet o tačiau, jo viduje slepiasi toks specialus "liežuvėlis" - vožtuvas, kurio pakalba kūdikis nuryja mažiau oro. Būtina atidžiai perskaityti instrukciją ir atkreipti dėmesį į paveikslėlius - "liežuvėlis" maitinant turi būti viršuje su lyg vaikučio nosyte! Čia buvo mano klaida, todėl pirmą kartą maitinant nieko ypatingo nepastebėjau.

Antrą kartą maitinti teko vyrui, nes aš išbėgau į sportą. Tėtis atidžiai perskaitė instrukciją ir pasiguldęs pupą į gultuką ją pamaitino. Kai grįžau namo, mažylė jau miegojo. Mano vyro komentaras apie šį naująjį Philips-Avent buteliuką buvo toks: "Įsitikinęs, kad vožtuvas viršuje, pradėjau maitinti, pasigirdo kažkoks burbuliavimas buteliuko viduje, tarsi išeitų oras. Man jis patiko. Patogu laikyti rankoje.".

Taigi, pakeitėme senąjį buteliuką naujuoju. To pasekoje mažylė vakarais užmiega lengviau. Nežinau, ar tai sutapimas su augimo šuolio pabaiga, ar tai dėl naujojo buteliuko, tačiau šis Avent buteliukas kelia pasitikėjimą. Jis turi vožtuvą, kuris atrodo, kad veikia.