Nuo kovo 1 dienos "Mamyčių klube" startuoja projektas "100 pirmųjų gyvenimo dienų"

Nuo kovo 1 dienos "Mamyčių klube" startuoja projektas "100 pirmųjų gyvenimo dienų"

28. Feb 2015, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nuo kovo 1 dienos "Mamyčių klube" startuoja projektas "100 pirmųjų gyvenimo dienų kartu su Huggies® Elite Soft". Tai unikali galimybė pamatyti, kaip tiesiog mūsų akyse auga ir vystosi mažas žmogutis.

Kiekvieną dieną portale 100 dienų publikuosime vieną pagrindinio projekto herojaus atvirutę-koliažą. Pagrindinis 2015 metų herojus - tai NIKITA. Kartu su juo ir tėveliais išgyvensime pirmąsias jo šimtą gyvenimo dienų

Kodėl 100 dienų?

20150225120904-77685.jpg

Esmė ta, kad pirmieji trys mėnesiai yra labai svarbūs mažylio adaptacijai šiame pasaulyje. Šiame laikotarpyje kūdikis įsisavina daugelį naujų dalykų, mokosi per mamos prisilietimus ir meilės kalbą pasitikėti šiuo dideliu pasauliu.

Pasak ajurvedos specialistų, viena diena atitinka vienerius žmogaus metus, tai reiškia, jog 100 pirmųjų dienų mums parodo, į ką reikia atkreipti dėmesį, ko saugotis ir kas gali nutikti su žmogumi ateityje. Tikėti tuo ar ne - jūsų pasirinkimas.

Mes kviečiame jus įsitraukti į šią unikalią kelionę, kuri truks lygiai 100 dienų. Jos pralėks labai greitai. Juk štai tik grįžome iš gimdymo namų, o jau mažylis sąmoningai šypsosi, guguoja, einame kartu pasivaikščioti...

20150225120912-81249.jpg

PRISIJUNKITE!

Kiekviena iš jūsų, kuri neseniai susilaukė kūdikio arba jis dar tik gims šio projekto metu, junkitės ir KIEKVIENĄ DIENĄ įkelkite po vieną savo mažylio atvirutę su komentaru. 

Kaip kurti atvirutę:

- Prisijunk portale ir per savo profilį spausk "Pridėk koliažą"

- Išsirink - "Būkime pažįstami-tai mūsų mažylis"

- Parašyk pavadinimą, kuris turi prasidėti: (vaiko vardas) auga kartu su Huggies® Elite Soft: 1 diena (galite papildyti įdomia žinia, pvz "pratinamės", tėtis paėmė ant rankų" ir pan.

- Įkelkite vieną kūdikio nuotrauką (nuotraukose turi būti tos konkrečios dienos - 1 dienos, 2 dienos...14 dienos ir pan.)

- Parašyk nedidelį komentarą.

- Išsaugok ir tavo atvirutė pasirodys rėmelyje su Huggies@ Elite Soft. 

Sauskelnės naujagimiams

Huggies® Elite Soft

- mūsų pati geriausia mažylio odos priežiūra!

Norime pasidžiaugti, kad šiame projekte jau sutiko dalyvauti mamytė GANESAS, kuri neseniai susilaukė sūnelio Igno! Sveikiname ir dovanojame naująsias sauskelnes Elite soft!