Patogus ir stilingas Philips Avent čiulptukas, tačiau ne visiems

Patogus ir stilingas Philips Avent čiulptukas, tačiau ne visiems

21. May 2019, 22:14 Karolina Songailė Karolina Songailė

Jau penktą mėnesį džiaugiamės mažosios naujai iškeptos pasaulio gyventojos draugija, tačiau vis dar ne viską lengvai perprantame. Aš, kaip mama, pirmąsias savaites tiesiog džiūgavau, kai mažoji atsisakydavo čiulptuko. O visus per prievartą jį kišančius iškart įspėdavau, kad "planas neišdegs". Tačiau mūsų princesytei jau tuoj penki mėnesiai, o ji vis dar sėkmingai atsisako visų jai siūlomų čiulptukų. O mes baigiame prarasti viltį, jog čiulptukas kada nors taps draugu. Juokauju, kad bent jau atpratinti nereikės.

Pažintį su čiulptukais pradėjome būtent nuo "Avent", nes naudojame tos pačios firmos buteliukus, šildytuvą, garintuvą ir dar daug kitų priemonių. Kaip ir sakiau, džiaugiausi, jog mažylė čiulptuku nepiktnaudžiauja, nes imdavo jį tik išskirtiniais atvejais: kartais prieš miegą - nusiraminimui, o dažniausiai lauke, vežime taip pat prieš užmiegant. Bet netgi ir šiais retais atvejais čiulptukas turėdavo būti prilaikomas ar tai mano rankos, ar tai kaklaskarės, nes kitaip tuoj pat būdavo išspjaunamas. Pabandymui nusipirkome netgi dabar taip sparčiai tarp mamų populiarėjantį BIBS čiulptuką, bet ir jis situacijos neišgelbėjo.

Tada atkeliavo mūsų bandomieji Avent Ultra Air čiulptukai. Jei nuoširdžiai, laikiau kumščius, kad bent jau šitie patiktų. Ir tikrai, mano nuostabai, šie čiulptukai ilgiausiai išlaikė mažylės susidomėjimą, tačiau galiausiai vis tiek būdavo išspjaunami lauk. Mano nuomonė, kodėl Avent Ultra Air čiulptukai mažylei patiko:

1) juos patogiau paimti nei įprastus;

2) gražūs paveikslėliai ir spalvos patraukia akį ir prikausto susidomėjimą;

3) čiulptuko dalis, kuri kišama į burną šiek tiek šiurkštesnio paviršiaus nei įprasti čiulptukai, todėl nesijaučia dirbtinumo jausmo;

4) naudojant čiulptuką gerai cirkuliuoja oras.

Įvertinus visus niuansus, galima drąsiai teigti, jog Avent Ultra Air čiulptukai yra tikrai geras pasirinkimas, o vienintelis jų minusas yra tas, jog mūsų mažoji ožkytė (nes gimusi po Ožaragio ženklu) tiesiog nepripažįsta čiulptukų. Bet mes vis tiek nenuleisime rankų, o gal tiesiog susitaikysime su realybe.

Išvada: rekomenduoju tiems mažyliams, kurie moka naudotis čiulptukais, bet dar neatrado savo mėgstamo, nes šį pamėgti tikrai lengva.