Išbandome Philips Avent buteliuką prieš pilvo diegliukus

Išbandome Philips Avent buteliuką prieš pilvo diegliukus

24. Nov 2019, 22:42 Mante_Dei Mante_Dei

Prieš daugiau nei mėnesį tapau mažo, mielo berniuko mama. Nuo pat pirmų dienų susidūrėme su maitinimo krūtimi sunkumais, kuriuos stengėmės išspręsti ir su žindymo konsultantės pagalba. Deja, pastangos nuėjo veltui ir liko vienintelė išeitis – maitinti iš buteliuko. Būtent čia prasidėjo dar didesnės problemos... Mažylis pasidarė neramus, dažnai atpildavo, pilvuką ėmė varginti iki šiol nepatirti pilvuko diegliukai. Ieškojome sprendimo būdų ir apsidžiaugėme, kad į mūsų akiratį pateko galimybė testuoti naująjį  Philips Avent buteliuką, kuris kaip teigiama gali sumažinti pilvo diegliukų problemą, taip pat padeda sumažinti pienuko atpilinėjimą bei dujų kaupimąsi pilvelyje.

Turiu pripažinti, kad per šį trumpą buvimo mama laiką išbandėme ne vieną buteliuką, tačiau dar neteko matyti nieko panašaus į Philips Avent Anti-colic. Niekada nemaniau, kad kada nors teks skaityti instrukciją, kaip naudotis buteliuku :). Prie naudojimo teko priprasti, iš pradžių atrodė šiek tiek keista, tačiau pastebėjus pirmuosius mažylio pilvuko pagerėjimo požymius neliko abejonių, kad naujoji technologija išties veikia. Pilvo diegliukai niekur nedingo, bet jie nebėra tokia didelė problema – pavalgęs vaikutis vis dar truputį neramus, tačiau neberėkia visa naktį kaip ankščiau. Kas liečia refliuksą, tai pienuko atpilimo problema mūsų nebekankina, dėl ko labai laimingas tiek mažylis, tiek mama.

Philips Avent Anti-colic buteliuką su “AirFree” anga naudoti paprasta, jį lengva išplauti ir iššluostyti. Gauto buteliuko tūris pats mažiausias – 125 ml, kas mano mažylio atveju yra kiek mažoka. Nepaisant to, labai apsidžiaugiau, kad “AirFree” anga yra suderinama ir su didesnio tūrio Philips Avent buteliukais, todėl ilgai nelaukę atsinaujinsime į 260 ml.

Apibendrinant, tikrai galiu teigti, kad šio buteliuko naudojimas smarkiai prisidėjo prie mažylio geresnės savijautos.