Philips AVENT „Natural“ buteliuko testavimas

Philips AVENT „Natural“ buteliuko testavimas

26. Apr 2018, 19:58 Gildutė Gildutė

Mano pusės metų mažylė nuo pat gimimo neėmė nei buteliuko, nei čiulptuko. Išbandžiau ne vieną gamintoją, rūšį ir pateikimo būdą, bet nesėkmingai. Dėl to buvo labai įdomu išbandyti Philips AVENT „Natural“ buteliuką.

Sudomino tai, kad čiulptukas yra naujoviško žiedlapio formos dizaino, užtikrinančio panašų į krūtimi žindymą, todėl kūdikiui lengviau pakaitomis maitintis iš krūties ir buteliuko.

Pirmas įspūdis išpakavus buteliuką – dizainas. Pasirodo ir vaikiškas buteliukas gali būti stilingas: daili buteliuko forma, minimalizmas, idealus dydis. Šonuose padarytos patogios įdaubos vaikui laikyti buteliuką. Lengvai ir sandariai uždengiamas permatomas dangtelis, kurį mažylė iškat griebė ir puolė griaužti, žaisti.

O svarbiausia viso to dalis yra čiulptukas. Greitai ir paprastai pakeičiau reikiamą čiulptuko dydį. Jį palietus iškart gali pastebėti, jog jis kitokios medžiagos nei dauguma kitų čiulptukų. Taip įdomu buvo ar jis malonus liestis, kad net pati išbandžiau.

Deja, po kelių bandymų mažylė neėmė ir šio buteliuko. Žaidė, tačiau negėrė. Bus natūralistė turbūt. Arba iškart pereis prie puodelio, nes kuo puikiausiai geria iš šaukštelio ar taurelės.

O toms, kurių mažyliai ne tokie išrankūs kaip manoji, tikrai rekomenduoju šį produktą. Patogus ir malonus naudoti.

 

 Gildutė