Pientraukis LOVI - lengvesnė motinystė

Pientraukis LOVI - lengvesnė motinystė

21. Mar 2015, 09:34 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Jungiuosi prie gausaus mamų būrio, kurios turėjo galimybę išbandyti elektrinį LOVI pientraukį ir esu tiesiog apstulbinta atradimo, kad pienelio nusitraukimas gali būti toks lengvas procesas! 

Ankstesnė patirtis

Pientraukis man buvo reikalingas pagimdžius visas tris mergaites. Paklausos ir pasiūlos santykis po pirmųjų dienų pasidarydavo nevienodas ir turbūt ne viena mama patvirtins, kad krūtinė tapdavo tiesiog akmeninė, o iš skausmo prisiliesti negali nei tu, nei žinduklis.  Pirmąkart susidūrusi su šiuo atveju prisiminiau visus išsakytus patarimus, kad šiukštu, nenaudok pientraukio, bandyk rankomis, tepk, šaldyk ar ką nori daryk, bet pientraukis (kodėl???) nereikalingas. Po kopūstų lapų aplikacijų supratau kad viskas, priėjau ribą ir man reikia bet kokio pientraukio. Paprašiau nupirkti patį pigiausią ir gavau senovinę tūtą su apvalia pompa gale. Apie jo nepatogumą net nepasakosiu - jo traukiamoji galia juokinga, toks pientraukis neturi jokio buteliuko ar didesnio rezervuoro, o pienelis bėga į šaukšto dydžio išlinkimą. Tai ir žaidi... 

Po antrosios gimimo buvau pasiskolinusi jau šiuolaikiškesnį pientraukį su rankena. Pradžioje užtruko, kol išmokau teisingai prispausti ir naudotis, bet tam didžiausiam pertekliui nusitraukti užteko. Niekad nekilo mintis, kad šiuos pientraukius galėčiau naudoti papildomam pienelio nutraukimui, kurio atsargas būtų galima išgerti man išėjus. 

WOW!

20150321093013-93751.jpg

Pirmiausia labai nudžiugina gauta daili ir didžiulė dėžutė, o ją atidarius paaiškėja, jog visos pientraukio dalys yra sudėtos į dailų neperšlampantį lagaminėlį su prisegama ilga rankena. Tobula, nes mes dažnai išvykstame, todėl bus patogu vežiotis, o namie laikant viską jame, niekas nepasimes. 

20150321093032-97206.jpg

Vyresnioji dukra prisidėjo prie išpakavimo ir aiškinimosi kas kaip. Juk toks aparatas namuose - pirmą kartą! Kaip sudėti pientraukį - tiek elektrinį, tiek rankinį - parodyta vaizdinėje instrukcijoje.

20150321093050-94883.jpg

Žingsnis po žingsnio visos detalės atrado savo vietą - dėkle jų tiek daug, o elektriniam pientraukiui reikia tikrai mažosios jų dalies, kurias jau antrą kartą dėdama sujungiau per nepilną minutę.

20150321093108-93845.jpg

Pagrindinė šio pientraukio “širdis” - maitinimo blokas, kuriuo reguliuojamas pientraukio fazės, jų stiprumas. Tai lyg mažas kompiuteriukas, kuriuo gali įrašyti savo dažniausiai naudojamą traukimo derinį, taip pat yra laikrodis, žadintuvas. 

20150321093124-27074.jpg

20150321093135-95682.jpg

20150321093148-31471.jpg

Dar net neišbandžius, įspūdį paliko prietaiso kokybiškumas ir solidumas. Iš tiesų, kad toks pientraukis ne pasižaidimams ir tarnaus auginant net ne vieną vaiką. 

Kodėl aš jo neturėjau anksčiau?

Elektrinis pientraukis turi dvi traukimo fazes - aktyvesnę, greitesnę, kuri imituoja pirmąsias kūdikio žindymo minutes, kuomet vaikelis godžiai čiulpia krūtį ir greitai numalšina pirmąjį alkio jausmą. Po kelių minučių norisi persijungti kitą fazę - gilesnio, lėtesnio ir ramesnio traukimo, kuomet ištraukiamas sotesnis ir riebesnis pienelis. Taip pasižaidžiant tai su viena, tai su kita faze, per penkias minutes buteliukas prisipildė šimtu mililitrų maistelio mažei. Dėl tokio kiekio rankiniu pientraukiu būčiau turėjus intensyviai darbuotis bent penkiolika minučių! 

20150321093415-10530.jpg 

Klausydama pientraukio variklio tylaus burzgimo pagalvojau, kad labiausiai jo garsas man primena... murkiantį katiną! Švelniai, tyliai ir labai maloniai. Antrą kartą teko nusitraukinėti stengiantis užmigdyti Oliviją. Ir ji klausydama to murkimo ramiai užmigo! 

Ir dar daugiau privalumų

Jeigu nesinori vežtis ar reikia itin greitai ir labai mažai nusitraukti - komplekte yra visos detalės rankiniam pientraukiui. Susideda kaip ir daugelis panašių, detalės tvirtos, rankena itin patogi ir viens, du - viena ranka prispaudus pientraukį prie krūties gali ir laikyti, ir spausti siekiant ištraukti pienelį. 

Taip pat labai nudžiugino atsarginės detalės - nebaisu, jog sudilus ar sugadinus kokią detalę nereikės sukti galvos, kaip ją pakeisti. Lagaminėlyje apdairiai palikta vietos ir sugertukams, o taip pat bandymui įdėta LOVI įklotų į liemenėlę. Malonūs prie odos, švelnūs, nedirginantys ir neturintys jokio specifinio kvapo. Tobulas rinkinukas. Manyčiau, kiekviena būsima ar neseniai tapusi mama nudžiugtų gavusi tokį palankynu proga.  

Šis pientraukis tikrai atveria kitokios motinystės kelius - dabar tikrai galėsiu dažniau reikalus tvarkyti viena, o mažoji bus pamaitinta skaniausiu ir sveikiausiu dalyku pasaulyje!