Pirmoji pažintis su dantukų priežiūra - renkamės JORDAN

Pirmoji pažintis su dantukų priežiūra - renkamės JORDAN

07. May 2019, 12:39 Ieva92 Ieva92

Pirmąją pažintį su dantukų valymų pradedame rankose laikydami JORDAN dantų priežiūros rinkinuką mažiausiems, 0-2 metų vaikučiams. Iš pirmo žvilgsnio rinkinukas atrodo žaismingas, spalvotas, traukia dėmesį.


Tubelėje esanti pasta gardaus, saldaus vaisinio kvapo ir patrauklios, mėlynos spalvos. Mamytė būtų ne mamytė, jeigu prieš duodama mažyliui, pastos neparagautų pati. Tad dabar jau galiu iš patirties pasakyti, kad pasta saldi, gardi, mažylis tokios tikrai nespjaus. Nebent pajus pabaigoje atsirandantį kiek kartoką poskonį. Na bet taip turbūt ir turi būti - juk vis dėlto dantukus valome ne su uogiene... :)


Dantų šepetėlis vertas aplodismentų! Dailus dizainas, puikiai parinktos spalvos, mažyliui paimti patogi forma ir neslystanti medžiaga.

Mūsų 7 mėnesių testuotojas greitai susidraugavo su dantų šepetėliu ir suprato, kad juo galima ne tik pavalyti dantukus, bet ir pasikasyti niežinčias dantenas. Po poros bandymų, dabar iš karto patogiai paima šepetėlį ir darbuojasi juo burnytėje. Gaminys 10 balų!